Kratos Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Pls mam problém s křížkem špatně se mačká a reaguje až při silnějšim stisknutí nevim co s tim de udělat :( Poraďte mi prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 to rozdělej a podívej se a nebo si kup nový tlačítka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Já nevím , ale zkus to treba reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 ak mas PSP v zaruke, tak reklamuj... ak nemas, tak ho daj rozobrat niekomu, kto sa do toho rozumie... lebo sam by si to asi nezvladol... ak vsak bude rozoberane PSP v zaruke, zaruka pada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Mas ho v zaruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kratos Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Nn v zaruce snad už ani neni. Nemam ten papír na to a je tam stejně firm. 3.10- nevim co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 ak by tam bol len CF3.10, tak to by nevadilo, da sa z toho v poho spravit orig 2.71 napriklad... horsie je to, ze nemas zarucny list. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 kup novy tlacitka rozeberto profoukejto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 http://console-forum.net/showthread.php?t=7756 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AzTeKK Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 vzdyt je to stare 4 mesice ! Zase nekdo (porad ten samy) neco vystrachal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Pls mam problém s křížkem špatně se mačká a reaguje až při silnějšim stisknutí nevim co s tim de udělat :( Poraďte mi prosim. ja bych doporucil to fakt silne promackat a kdyztak se necim postourat kolem toho cudliku, treba se to chytne.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 vzdyt je to stare 4 mesice ! Zase nekdo (porad ten samy) neco vystrachal. ty jo sem si vubec toho nevsim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kratos
Pls mam problém s křížkem špatně se mačká a reaguje až při silnějšim stisknutí nevim co s tim de udělat :(
Poraďte mi prosim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts