VoKoCA Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Kdo mi dnes udělá úvahu na téma "Lavička v parku", dostane 1200 credits :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 lavicka v parku Lavicka,toto tema je velmi diskutabilni.Nejdrive si o ni neco povime.Nachazi se prevazne v parcich a na detskych hristich.Slouzi k odpocinku a relaxu.Je vyrobena z cisteho dreva,nekdy z plastu,ovsem plastove lavicky vice vydrzeji a mene casto se musi pretirat.Drevene si vsak zachovavaji svou tradici a nostalgii kterou kazdy z nas urcite pociti.Lavicku nejvice vyuzivaji stari lide k radostnemu oddychu a vydechnuti,jenz pociti.Da se take ale vyuzivat i na sport,velmi dobre poslouzi pri prekazkovem behu nebo skateboardingu.Nejvice jsou zelene barvy,ktera je urcite nejklasictejsi a pasuje k barve zelene a prirodni travicky. ps:moje prace,kdyztak si to nak uprav;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Dobrý :) . Sice krátký, ale to už nějak rozvedu :D. Jinak ještě můžete psát, potom vyberu to nejlepší :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Lavicka v parku Dá se říct,že je lavička je obyčejný předmět,který se nachází hlavně na veřejných prostranstvích a bez které by svět mohl bez problému existovat.Ale opak je pravdou. Představ te si,že se jdete ráno před testem zarelaxovat do parku.Potom si chcete odpočinout a nemáte si kde sednout.Příjemné sedět na zemi by asi nebylo.Nebo si představte jak staří lidé nemají co dělat a věčinou procházka je nejlepší způsob jak se pobavit a nesedět jenom doma,protože staré lidi asi v kinech nepotkáváme...... A teď jak sou v půlce cesty je začnou bolet záda.Dokážete si představit,že by nebyla lavička?????Tento vynález je vlastně tak jednouchý,ale i přesto je geniální. Od začátku své existence prošla spousty zmněnamy....Kdyby byli například jen dřevěné a nyní lze nalést i železné,kamenné a i umnělohmotné. Doufám,že jsem Vám svou úvahou dokázal,že lavička je v obyčejném životě nepostradatelná a,že na toto téma by lze se dalo dlouhé hodiny diskutovat...... Něco jsem zkusil,ale není to moc dobré........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Hm, Negto, to je supr! Tvoje úvaha se mi líbí víc. Jestli ještě někdo nenapíše, máš 1200 credits navíc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comedian Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Lavička v parku Lavička v parku nemá zrovna lehkou pozici, být odsouzena pořád stát na jednom místě, ať už venku mrzne, praží slunce nebo je taková plískanice, že by člověk ani psa ven nevyhnal. Večně otočená jedním směrem jen s malou možností sledovat dění v okolním světě a přitom je zde tolik věci, které rozhodně stojí zato vidět. Tímto se snažím všem lidem připomenout jaké nelehké postavení ma taková lavička, osamocěně stojící a vždy jen sloužící druhým. A tak až si na ni příště půjde sednout, chovejte se k ní trošku více ohleduplněji, nelepte na ni žádné žvýkačky, nemalujte na ni a ani žádným jiným dašlím způsobem ji nepoškozujte. Vždyť je to právě ona, která vám nabízí místo odpočinky a příjemné relaxace, právě když nejvíce potřebujete. A tady máš jednu lehce melancholickou úvahu, která dokonce nese i poslání :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Dá se říct,že je lavička je obyčejný předmět,který se nachází hlavně na veřejných prostranstvích a bez které by svět mohl bez problému existovat.Ale opak je pravdou. Představ te si,že se jdete ráno před testem zarelaxovat do parku.Potom si chcete odpočinout a nemáte si kde sednout.Příjemné sedět na zemi by asi nebylo.Nebo si představte jak staří lidé nemají co dělat a věčinou procházka je nejlepší způsob jak se pobavit a nesedět jenom doma,protože staré lidi asi v kinech nepotkáváme...... A teď jak sou v půlce cesty je začnou bolet záda.Dokážete si představit,že by nebyla lavička?????Tento vynález je vlastně tak jednouchý,ale i přesto je geniální. Od začátku své existence prošla spousty zmněnamy....Kdyby byli například jen dřevěné a nyní lze nalést i železné,kamenné a i umnělohmotné. Lavička prostě patří mezi předměty bez,kterých by svět neobešel. Už za naších prapraprababiček mněly lavičky a bůh ví kdy byla první.... A vidíte jak dobře se jim žilo,místo sezení u počítače a nošení brýlí v 17 se prošly hráli si v parku a jak byli udýchaní tak si sedli na lavičku a popovídali si....... Pokud lavičku nikdo nezničí a nebude pografitovaná,jak je zvykem našich teenegarů, tak zanedlouho bude nejoblíbenějším místem na celém parku,protože je krásné být v přírodě,ale nikdo nevydrží stát celý život na jedom místě jako ta lavička a nestěžovat si na svůj uděl,že na ní furt někdo sedí. Jednou ta osoba má 50 kg,jednou 110kg,jednou voní a jednou ne......... Ale lavičku nikdy si neuslyšíte stěžovat a můžete se jí se vším svěřit a nikdy nikomu vaše tajemství neřekne. Doufám,že jsem Vám svou úvahou dokázal,že lavička je v obyčejném životě nepostradatelná a,že na toto téma by lze se dalo dlouhé hodiny diskutovat...... /zkusil jsem edit,ale první verze byla lepší,Lachtane good,ale newím jestli bych to odevzdal učitelce xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Negto: :bash::bash:. Díky moc, máš to nejlepší :). Credits už jsou na cestě :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Moc díky,kdyžtak napiš co si dostal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Takže ze slohu jsem dostal 2 (což je u mě dost dobrý :D) , a protože už tu není co řešit tak bych prosil o LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Muzu se zeptat za kterou tu vec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Použil tu moji.................... LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.