vagnyyy Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ahoj všem, můžu se zeptat jak se připojit na net?:psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 santiknov Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 no potrebujes nato wifi router nebo nejaky server pobliz tobe!! pak si staci jen na psp zapnout wifi!! a v menu si najdes polozku pripojeni a tam si zalozis nove pripojeni!! vse si nastavis podle serveru a pak uz ti to musi jet!!! kdyby neslo napis mi na icq a nejak to zkusime vyresit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 misis byt v dosahu wifi a znat heslo pokud mas slim tak nehore prepnout prepinac do polohy kam ukazuje sipka (na fatu je po strane psp), jit do nastaveni-na posledni polozku tam dat infrastructure a zvolit sit a zadat heslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vagnyyy Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 i když znám heslo tak se tam napíše error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Je to tvoje síť? A ješte jedna věc,existují sítě,které nelze příjmat psp a normální compem to jde,tak možná proto............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vagnyyy Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 jo je to naše sít´! napíšeto : a connection error has occurred the connection to the access point timed out.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trick Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 a kolik mas signal? se mi stava ze kdyz je signal pod 50% tak se to nespoji a pise stejnej error nwm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 zkus se podivat do nastaveni routeru jestli neni zaply blacklist nebo whitelist. a jeste zkus automaticky nastavit ip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drchy Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Kdyz si chci zalozit síť tak mi nenabehne Jmeno síťe , ale Scan , Automatic a Manual co stim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 a ses si jistej, ze mas na routeru nastaveny AP (access point)? jestli tam tahle moznost neni, tak mas smulu a s psp se tam nepripojis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 drchy: scan=proscanovat okolí a zjistit jaké jasou tam wifi sítě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drchy Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 JJ....To ja vim ale ja kdyz sem se pripojil tak mi to hazelo Error Nemuze to bejt tim ze je malej signal ? ze sem od toho daleko?? :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Já to dělám jednoduše když najdu signál ale musí tam být NONE tak si to nastavým automaticky a pak už normálně mi to jede i na 25% signálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 JJ....To ja vim ale ja kdyz sem se pripojil tak mi to hazelo Error Nemuze to bejt tim ze je malej signal ? ze sem od toho daleko?? :psp: jo to může být tím že seš daleko když už máš tak 40% tak by ti to mělo jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drchy Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 ok...diky skusim to a ozvu se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vagnyyy
ahoj všem, můžu se zeptat jak se připojit na net?:psp::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts