Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Momentky

Quicksilver

Recommended Posts

Uz se vam to taky stalo ? Stahnete si hru rikate si.Supr mam posledni DVDcko Dl Verbatim uschovane na Resident Evil 5. Tak dam vypalovat Jeste 25 min.Sleduju televizi a monitor mezitim zasne (klasika pri necinnosti se proste vypne) a tak po schlednuti televize si rikam ... nejak divny ,ze me nevyjela mechanika.Tak pohnu s mysi a cumim ... komp restartovanej a dole napsano :

Stahla se dulezita aktulizace ,pri ktere muselo dojit k restartu pc.

Takze DVDCko v p... a novy nemam :_(

A co vy podarilo se vam neco super ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no s vypalovanim RE5 se mi to nestalo(dneska to vypalim tak si na to dam pozor:D )ale stalo se mi to uz hodnekrat, treba kdyz stahuju,treba sem jednou stahoval soubor o velikosti 2,5GB a v asi 75% sem si nevsiml ze to po me neco chce a tak sem PC restartovalo a naistavovala aktualizace:D

Odkaz ke komentáři

Uz se vam to taky stalo ? Stahnete si hru rikate si.Supr mam posledni DVDcko Dl Verbatim uschovane na Resident Evil 5. Tak dam vypalovat Jeste 25 min.Sleduju televizi a monitor mezitim zasne (klasika pri necinnosti se proste vypne) a tak po schlednuti televize si rikam ... nejak divny ,ze me nevyjela mechanika.Tak pohnu s mysi a cumim ... komp restartovanej a dole napsano :

Stahla se dulezita aktulizace ,pri ktere muselo dojit k restartu pc.

Takze DVDCko v p... a novy nemam :_(

A co vy podarilo se vam neco super ?

tak to nastve..me se zatim zkazilo jen 1 DvD a to zduvodu,ze ani nevim...najednou to v imgburnu hodilo chybu

Odkaz ke komentáři

To ja mam uz 2 DVDcka prvni bylo jen proto,ze soubor : DVD mel v sobe spatne nazev

Odte doby porovnavam nazvy,aby se stotoznoval.Tohle me dost nastavalo.Nechapu kdo dal povel k tomu,aby pri vypalovani se komp restaroval (XP)

Vetsinou kdyz to neco stahlo tak se me to optalo ... restartovat pc ? Uz to vem cert.Chtel jsem si zahrat Residenta tak mam pokazenej den.To jsem se na nej celej den v praci tesil a jeste tahal DVDcko pomalu,aby se nekde neskrablo ( jak v rukavickach ) se slinama v ustech ... ( Xbox jsem chtel i kvuli RE5 !)

Dost me to tedka sere.A u nas DVD DL Verbatim jak si v nasem MEGA meste nemame :_(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu