Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

huhla

Recommended Posts

Hrál jsem kousek jedničky a nápad,že hra začíná ve vězení je dobrý,ale tam to taky skončilo moc mě tahle hra neoslnila a myslím, že dvojka nebude vyjímkou,prostě další tuctová střílečka:roll:,která nepřináší nic originálního

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak pockat. Tahle hra je nejvetsi pecka co kdy vysla, nejlepsi prevedeni ze stribrneho platna do pocitacovy hry. Staci se kouknout na hodnoceni, jen na Bonuswebu to ma 90%, je to jedina hra svyho druhu, hlavne svym mixem vic hernich zanru a dokonalym dabingem.

Takze mozna te to nechytlo, ale rikat ze je to dalsi tucrova strilecka ktera neprinasi nic originalniho je vazne blbost :D

Tahle hra je originalni ve vsem

Odkaz ke komentáři

Viděl jsem trailery i preview a uvidíme, ale ta jednička asi jsem jí měl dat více času jenomže jsem se k ní dostal, tak před rokem a to už byly hry na jinčí grafický úrovni, takže i to mě odradilo, ale jinak udělat hru např. na motivy Prison break by nebylo špatný:wohow::cheesygrin::):D

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu