huhla Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 The Chronicles of Riddick:The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena vyjde v USA již sedmého, v Evropě pak 24. dubna. Nicméně se můžeme již dnes začít těšit na demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Hrál jsem kousek jedničky a nápad,že hra začíná ve vězení je dobrý,ale tam to taky skončilo moc mě tahle hra neoslnila a myslím, že dvojka nebude vyjímkou,prostě další tuctová střílečka:roll:,která nepřináší nic originálního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 No tak pockat. Tahle hra je nejvetsi pecka co kdy vysla, nejlepsi prevedeni ze stribrneho platna do pocitacovy hry. Staci se kouknout na hodnoceni, jen na Bonuswebu to ma 90%, je to jedina hra svyho druhu, hlavne svym mixem vic hernich zanru a dokonalym dabingem. Takze mozna te to nechytlo, ale rikat ze je to dalsi tucrova strilecka ktera neprinasi nic originalniho je vazne blbost :D Tahle hra je originalni ve vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Třeba mě demo překvapí, co já vím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 To ja do toho du automaticky ptze z jednicky sem se moh na PC zblaznit. Ale nerikam ze to musi bavit kazdyho, to ne, me zas nikdy nebavil Tekken, vubec a to je modla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Viděl jsem trailery i preview a uvidíme, ale ta jednička asi jsem jí měl dat více času jenomže jsem se k ní dostal, tak před rokem a to už byly hry na jinčí grafický úrovni, takže i to mě odradilo, ale jinak udělat hru např. na motivy Prison break by nebylo špatný:wohow::cheesygrin::):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Tak uz to nekdo hraje...? Krome me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.