sk8ers Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Čau Hele stáhnul jsem si hry na xbox 360,GTA IV a SKATE 2,ale obě dvě hry se mi občas seknou.je to normální???dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Čau hry se seknou úplně že,musíš restartovat konzoli ? Zkus je nainstalovat na hdd , případně stáhni patche z live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 cuus me se to taky stava i když to mam na hdd ted momentálne u forzi ale je to nepravidelene jenom obcas jaky patche nebo k cemu to je dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Patch je název balíčku oprav chyb v jakémkoliv softwaru. Patch ke hře se ti automaticky stáhne a nainstaluje, když se připojíš s hrou na live. Takže připoj xbox k netu, zapni hru a stáhne se ti na ni nejaktuálnější patch, pokud je k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ok dneska to testnu pujde jenom musim založit ucet ale to tu nekde najdu najdu snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Najdes, kdyz budes hledat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 myslíte že má smysl menit pastu pod chladici ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Měl jsem problém se sekáním her, když jsem je vypálil na moc vysokou rychlost. Jinak to může být tím patchem co píše ''toms19'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 jestli se ti seknou a musis pak restartovat xbox tak si ho poloz na lezato me a hodne dalsim to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.