karlospajdos Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Zdravim, chci se zeptat jestli jde sdílet média do xboxu i přes něco jinýho než přes media player???? Nejde mi to sdílení totiž zapnout... Dřív to šlo ale teď vůbec a to jem to přeinstalovával asi 10X..... pls poraďte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Na PS3 to jde i pres Nero 8 . Presneji NERO Home je ta sluzba a na sdileni je NERO scout , navod je v tutorialech v ps3 sekci , tak to muzes zkusit ...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Ok, nero mám tak to zkusim dikct.... A někdo něco dalšího??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
karlospajdos
Zdravim, chci se zeptat jestli jde sdílet média do xboxu i přes něco jinýho než přes media player???? Nejde mi to sdílení totiž zapnout... Dřív to šlo ale teď vůbec a to jem to přeinstalovával asi 10X..... pls poraďte....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.