Warsleen Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Když jsem dostal radu že ysi mám koupit na Czshare.com kredity a stahovat hry přes to, zaplatil jsem to přes paypal asi před pul hodinou a pořád kredity nemám nemátě někdo informace jak dlouh oto trvá asi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Mně to trvalo den......... Když jsem platil přes paypal,ale nevím jestli to tak dlouho má trvat........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 U me to mas levneji :D http://console-forum.net/showthread.php?t=49300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 plat pres sms...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hombre_71 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 plat pres sms...:D Jo, taky to tak dělám a naskočí to prakticky ihned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Prodal jsem mu tedka 100GB. Vse probehlo v poradku a za 12 minut!! :) (vzorovi priklad jak to jde rychle s paypal a se mnou :P :P ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 jo a ceska posta odesila penize tejden. kua mel sem rict rodicum at to zaplati pres jejich ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 jo a ceska posta odesila penize tejden. kua mel sem rict rodicum at to zaplati pres jejich ucet njn porad nic nedorazilo a prez sobotu a nedeli nic nedojde takz mozna pondelek :D S tim uz nic nenadelas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Warsleen
Když jsem dostal radu že ysi mám koupit na Czshare.com kredity a stahovat hry přes to, zaplatil jsem to přes paypal asi před pul hodinou a pořád kredity nemám nemátě někdo informace jak dlouh oto trvá asi ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.