Warsleen Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2009 Když jsem dostal radu že ysi mám koupit na Czshare.com kredity a stahovat hry přes to, zaplatil jsem to přes paypal asi před pul hodinou a pořád kredity nemám nemátě někdo informace jak dlouh oto trvá asi ? Citovat
0 Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2009 Mně to trvalo den......... Když jsem platil přes paypal,ale nevím jestli to tak dlouho má trvat........... Citovat
0 Sim3to Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2009 U me to mas levneji :D http://console-forum.net/showthread.php?t=49300 Citovat
0 hombre_71 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2009 plat pres sms...:D Jo, taky to tak dělám a naskočí to prakticky ihned Citovat
0 Sim3to Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2009 Prodal jsem mu tedka 100GB. Vse probehlo v poradku a za 12 minut!! :) (vzorovi priklad jak to jde rychle s paypal a se mnou :P :P ) Citovat
0 manek100 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2009 jo a ceska posta odesila penize tejden. kua mel sem rict rodicum at to zaplati pres jejich ucet Citovat
0 Sim3to Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2009 jo a ceska posta odesila penize tejden. kua mel sem rict rodicum at to zaplati pres jejich ucet njn porad nic nedorazilo a prez sobotu a nedeli nic nedojde takz mozna pondelek :D S tim uz nic nenadelas :D Citovat
Otázka
Warsleen
Když jsem dostal radu že ysi mám koupit na Czshare.com kredity a stahovat hry přes to, zaplatil jsem to přes paypal asi před pul hodinou a pořád kredity nemám nemátě někdo informace jak dlouh oto trvá asi ?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.