Zachary Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Zdravim, koupil jsem si iPhone uz s cestinou od jednoho chlapa. Ted uz me ta cestina stve... Chtel bych se zeptat jak se da odinstalovat. Zkiusel jsem z cydie ale celej Pack nejde a kdyz jsem zkusil neco tak mi akorat zmizela cz z nastaveni...ikony sou porad cesky Poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Vypnul si tu cz v nastavení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 a co restore a pak JB ? to by neslo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Ani nevim, nenasel jsem tam nikde nic takovyho... Kdyztak napis kde to mam vypnout Jo Dave nechce se mi delat JB znovu... A navic myslim ze by to asi nepomohlo ale nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Nastavení - Obecné - Mezinárodní - Jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.