temari66 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 ahojki nejde mi radio pomoc pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Takove dotazi mam nejradsi........ Nejde mi to a ostatni se starejte? Kde je problem,co ti to haze za chybu,jsi vubec pripojeny k internetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 to budou zasuvny moduly -> Flash player,pokud ti předtim šlo tak mě nic jinýho nenapadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Fakt...nejde mi..ahojki:dozey: že bys napsala, co přesně ti to píše a tak? btw: seš vůbec připojená na net:D:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Fakt...nejde mi..ahojki:dozey:že bys napsala, co přesně ti to píše a tak? btw: seš vůbec připojená na net:D:dozey: Už jsem se jí na to ptal,proč se ptáš znovu:roll::roll::roll::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Už jsem se jí na to ptal,proč se ptáš znovu:roll::roll::roll::roll: ptam se jí, jestli je připojená na net :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Takove dotazi mam nejradsi........Nejde mi to a ostatni se starejte? Kde je problem,co ti to haze za chybu,jsi vubec pripojeny k internetu?[/quote] Jaký máš CW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Takove dotazi mam nejradsi........Nejde mi to a ostatni se starejte? Kde je problem,co ti to haze za chybu,jsi vubec pripojeny k internetu?[/quote] Jaký máš CW? nevšiml jsem si sry... btw: je to holka...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 temari66 Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 musim k tomu mit cw protoze nemam flashnute pspcko a tak mi nejde recowery menu iso hry atd proste najedu natu stranku a stahnu si to radio spustim a nejde JO A K NETU SEM PRIPOJENA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 CFW mít nemusíš a co ti to píše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 temari66 Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 uz sem to zprovoznila ale jak se to ovlada? porat to jenom chrci a nevim jak se hledaji stanice :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
temari66
ahojki nejde mi radio pomoc pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts