0 Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Takove dotazi mam nejradsi........ Nejde mi to a ostatni se starejte? Kde je problem,co ti to haze za chybu,jsi vubec pripojeny k internetu?
0 D@w3r Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 to budou zasuvny moduly -> Flash player,pokud ti předtim šlo tak mě nic jinýho nenapadá
0 xUltimate Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Fakt...nejde mi..ahojki:dozey: že bys napsala, co přesně ti to píše a tak? btw: seš vůbec připojená na net:D:dozey:
0 Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Fakt...nejde mi..ahojki:dozey:že bys napsala, co přesně ti to píše a tak? btw: seš vůbec připojená na net:D:dozey: Už jsem se jí na to ptal,proč se ptáš znovu:roll::roll::roll::roll:
0 xUltimate Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Už jsem se jí na to ptal,proč se ptáš znovu:roll::roll::roll::roll: ptam se jí, jestli je připojená na net :)
0 Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Takove dotazi mam nejradsi........Nejde mi to a ostatni se starejte? Kde je problem,co ti to haze za chybu,jsi vubec pripojeny k internetu?[/quote] Jaký máš CW?
0 xUltimate Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Takove dotazi mam nejradsi........Nejde mi to a ostatni se starejte? Kde je problem,co ti to haze za chybu,jsi vubec pripojeny k internetu?[/quote] Jaký máš CW? nevšiml jsem si sry... btw: je to holka...;)
0 temari66 Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 musim k tomu mit cw protoze nemam flashnute pspcko a tak mi nejde recowery menu iso hry atd proste najedu natu stranku a stahnu si to radio spustim a nejde JO A K NETU SEM PRIPOJENA
0 temari66 Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 uz sem to zprovoznila ale jak se to ovlada? porat to jenom chrci a nevim jak se hledaji stanice :D
Otázka
temari66
ahojki nejde mi radio pomoc pls
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts