sk8ers Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Čau zajímalo by mne kolik lidí z fóra sleduje GamePage,takže prosím hlasujte.dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 A kde mam hlasovat? Já se na GamePage dívám docela často, akorát mě štve, že to trvá čtvrt hodiny, někdy to nestíhám EDIT: OK, už nic s tim hlasovánim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 na ceskatelevize.cz je někde archiv starších dílů, ale občas se na GamePage kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 pokažde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 koukam jen na konzole dily :D takze jednou za mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Nevim, kdy ho přesně dávají, ale když ho zastihno, vždy ho čeknu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Koukám na něho když ho stihnu nebo nezapomenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Já na Game Page nekoukam většinou to nestihnu,navíc se radši kouknu na nějaké videorecenze na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 ja se na něho kouknu když prozdam po netiu a podivam se na program a když ho tam vidím tak se kouknu jina se koukam na gametailers.com je to sice v ang. ale stači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Koukam, pokud prepnu a uz to bezi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Koukam, pokud prepnu a uz to bezi :D Jo ;) to se mne taky stávalo ale teď už se nemůžu dočkat.každou neděli se nemůžu dočkat a zas bude další díl.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Koukám se jenom když zapnu TV a zrovna to běží, jinak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Jo ;) to se mne taky stávalo ale teď už se nemůžu dočkat.každou neděli se nemůžu dočkat a zas bude další díl.....;) chcel si povedat v sobotu a stredu ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 normalně nato koukam furt...pokud nestihnu vletim na webovky a hned si ho pustit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 chcel si povedat v sobotu a stredu ze jo Ne ja to myslel že v neděli už se zase tesim na stredu nebo na sobotu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209572242600005-game-page/#dalsi-casti tady se můžete podívat na všechny díly myslím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.