emosss Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 ahoj radis este s tema problemam o se?esi jo tak mam problem s fotakem a prednim krytem fotak nefoti kdyz zmacknu tlacitko tak zaostri a domacknu to a vypne se to tak nevim co s tim a pak mi rupl display dneska ve skole sem na nej sedl ale to mne nestve sice pavouk pres pulku displaye ale neva nevim jak oddelat ten predni kryt zadni uz mam ale predni nevim jak tam sou dole na telefonu 2 sroubky ale ja na ne nemam ten spravnej sroubovak a nevim cim jinym to odmontovat poradis?je to sony ericsson w810i radim stale... w810 i by mel mit pripevneny kryt predni dvouma hvezdickama na zadni strane pod baterkou. odmontuj tyhle 2 sroubky hvezdickouvim sroubovakem( najdes nastavec i v gole) nebo krizakem( ale bacha at nezvejknes hlavy sroubu...) po oddelani strc nehet nebo obcanku pod predn kryt a cely ho objet, zoubky se uvolnej a kryt pude krasne sundat. k tomu fotaku sem to moc nepobral, upresni to ale vypada to spis na software( updatni res seus) pokud nepomuze nainstaluj novy camera drivery...ale stary zalohuj jinak nahrava ti fotak? Citovat
poloprase Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 fotak nenahrava nic nedela ale pres jeden program to de fotit ale tm se ty fotky uz upravou a nejdou normalne takze na nic,krizakem sem to zkousel a neslo to a hvezdickovej sroubovak nemam a nevim kde ho sehnat a nemam ted moc penez takze aby nbyl drahej Citovat
emosss Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 hvezdickovej najdes v sade sroubovaku( kde sou vorisky atd... proste gola) a bude to tema camer. driverama... Citovat
407sw Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2009 je nejakej zpusob jak se zbavim loga operatora ? mam O2 a mobil SE K850 Citovat
sk8ers Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 Čau nevíte někdo jak rozbít telefon ale aby mně ho vyreklamovali?.?díky Citovat
LoCo99 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 Čau nevíte někdo jak rozbít telefon ale aby mně ho vyreklamovali?.?díky jo, můžeš zničit repraky .. v pc si nějaku písničku předělej tak že bude řvát co nejvíc ... a pak jí dej do mobilu a furt jí pouštěj nebo jestli máš dotykovej tak na něm můžeš udělat vadný pixely Citovat
poloprase Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 lol to sem se pobavil jak mam znicit mobil aby mi ho vyreklamovali?ale muzes to taky znicit tak ze ti to nevyreklamujou a ty budes v zadku ale jinak jak mam upravit pisnicku aby byla co nejhlasitejsi? Citovat
LoCo99 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 wmv convertor... snad i ve virtual DJ když to několikrát nahraješ a zvýšíš hlasitost Citovat
smajlik.jarda Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 je nejakej zpusob jak se zbavim loga operatora ? mam O2 a mobil SE K850 gl exustuje to, dela se to patchem a novym layout souborem Citovat
smajlik.jarda Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 Čau nevíte někdo jak rozbít telefon ale aby mně ho vyreklamovali?.?díky gl prehraj fs main ne, nedelej customizaci v xs++, a rekni ze se to posralo pri oficialnim updatu jejich programu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.