M0tion Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Prosííím vás moc o pomoc:!: Mám linuxový operační systém openSUSE s balíčkem KDE a vůbec newím jak se tady mají provádět instalace. Prosíím jestli by mě někdo mohl vysvětlit postup instalace na Linuxu byl bych mu moc vděčný třeba budou i nějaké ty credits když to bude fungovat:!: Předem díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Vse instalujes pres instalator YaST, kterej najdes v menu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Vse instalujes pres instalator YaST, kterej najdes v menu. A da se přes to nainstalovat normalni exe soubory když sem si treba stahl Cs 1.6 ? EDIT: Mohl bych te poprosit o trosku podrobnejsi navod vis mam to od dneska a nejsem v tom moc zběhlý, díky Refresh :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Exe se pres to fakt neda.. .exe je binarni soubor pro windows. .. kdyz nainstalujes wine, tak nejake exe spustis "emulovane". Nevim jak presneji. zadny pekny obrazek jsem na google nenasel a sam ted na OpenSuSE nejedu.. Proste v menu je YaST 2 tusim.. u toho mozna popisek Instalace aplikaci, ci neco podobneho, cestina + OpenSuSE = Lama friendly... a refresh nepis drive, nez za 8 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gunlok Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Člověče, vážně si o tom nejdřív něco přečti. V OpenSUSE instaluješ přes YAST (možná si budeš muset přidat několik repositářů). Touto cestou instaluješ Linuxové programy! .exe (a podobné) patří do Windows. Což je naprosto odlišná architektura (což v zápětí snad pochopíš) a proto je nemůžeš standartně pouštět. Pokud je budeš skutečně chtít pouštět, budeš muset použít program jako Wine. Doporučuju si něco přečíst, evidentně nemáš tušení o co se jedná. Můžeš si něco najít například na wiki.ubuntu.cz (anglicky na com), popřípadě na webech jako root.cz, abclinuxu.cz, linuxexpres.cz... Pokud nejseš ochotný učit se novým věcem, vrať se na windows. EDIT: Anonymous byl rychlejší. V OpenSUSE (tušim) stačí jít do "System settings" a tam "Add and Remove software". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Člověče, vážně si o tom nejdřív něco přečti. V OpenSUSE instaluješ přes YAST (možná si budeš muset přidat několik repositářů). Touto cestou instaluješ Linuxové programy!.exe (a podobné) patří do Windows. Což je naprosto odlišná architektura (což v zápětí snad pochopíš) a proto je nemůžeš standartně pouštět. Pokud je budeš skutečně chtít pouštět, budeš muset použít program jako Wine. Doporučuju si něco přečíst, evidentně nemáš tušení o co se jedná. Můžeš si něco najít například na wiki.ubuntu.cz (anglicky na com), popřípadě na webech jako root.cz, abclinuxu.cz, linuxexpres.cz... Pokud nejseš ochotný učit se novým věcem, vrať se na windows. EDIT: Anonymous byl rychlejší. V OpenSUSE (tušim) stačí jít do "System settings" a tam "Add and Remove software". Tak diky moc i když moc nepotěšilo tak du číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
M0tion
Prosííím vás moc o pomoc:!:
Mám linuxový operační systém openSUSE s balíčkem KDE a vůbec newím jak se tady mají provádět instalace.
Prosíím jestli by mě někdo mohl vysvětlit postup instalace na Linuxu byl bych mu moc vděčný třeba budou i nějaké ty credits když to bude fungovat:!:
Předem díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts