m3. Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 hej nemůžu to nějak najít nebo jako našel sem to ale nechtelo mi to stahnout tak prosím nevíte nekdo kde to muzu stahnou nejlip riply Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Promin , ale nasel jsem jen torrent http://gamestorrents.com/psp-game-tony-hawks-project-8-english-descargar-torrent-2014.html Ale stahoval jsem to a rychlost je dost velka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 hele jede mi to nějak napiču nevíte někdo vo něčem jinym ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Hmm jeste se podívam , ale mne to jelo rychle tak nevim mel jsem to za 3 hodiny stahle jeste se podivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 wow mě to jelo 1kb/s :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 no a mne teda o hodne vic , ale pocky hledam odkaz na rip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jo jeden rip sem taky nasel ale na nejaky rusky strance a jako v pul tuně textu ktery je napsany azbukou nem nerozluštil co je download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 hmm tak ten jsem taky ted nasel no tak asi nic no!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 hm je to pase ale dík za pomoc kdyby naaahodou někdo další weděl tak prosíím hodte sem link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jdi si na stranku www.torrentz.com a tam zadej Tony Hawk Project 8 psp a to ti najde vsechny torrenty co jsou na netu a tam si jen vyber a vybirej podle toho kolik lidi uz to stahlo a kdo to stahuje jeste cim vetsi cislo tim lip tim ti to pojede rychlejc, nebot to stahujes od kazdeho necom...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 myslíš jo ?? no ja to teda zkusim ale stejne bych raci nejakou riplou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 tam jsou riple v popisku to je je tam napsane treba umdrip a tak sak si to projed a prohledni ja z tama stahuju filmy hudbu vsechno prtz to vyhledava vsechny ty torrenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3. Odesláno Únor 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 kujuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jj nz je to fakt supr stranka.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 ...hele tady nekde na foru v downloads by mel bejt rip asi na 200mb....sam sem ho od tama sosl....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 ...hele tady nekde na foru v downloads by mel bejt rip asi na 200mb....sam sem ho od tama sosl....;) hey tak 200MB je podle me moc malo jako jo pro majitele 256 MS le tre uz aspon 700MB aby se to dalo trochu hrat a mel jsi ten pozitek ze hry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 pls nemel byste nekdo save.... mel sem 100% ale musel sem formatovat....spokojil bych se i se savem, kterej je nekde aspon za pulkou....dik;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 pls nemel byste nekdo save.... mel sem 100% ale musel sem formatovat....spokojil bych se i se savem' date=' kterej je nekde aspon za pulkou....dik;-)[/quote']mel jsem nejake le ani jeden mi nefungoval sry:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 ...hele tady nekde na foru v downloads by mel bejt rip asi na 200mb....sam sem ho od tama sosl....;) hey tak 200MB je podle me moc malo jako jo pro majitele 256 MS le tre uz aspon 700MB aby se to dalo trochu hrat a mel jsi ten pozitek ze hry:) no to je asi pravda ale nejak me ta hra nebere....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 ...hele tady nekde na foru v downloads by mel bejt rip asi na 200mb....sam sem ho od tama sosl....;) hey tak 200MB je podle me moc malo jako jo pro majitele 256 MS le tre uz aspon 700MB aby se to dalo trochu hrat a mel jsi ten pozitek ze hry:) no to je asi pravda ale nejak me ta hra nebere....:D me aj docela jo, prtz jsem jezdil na sk8tu, le uz ne a v te hre je to aj docela dobre udelane ty triky a tak, le ted se tesim na dalsi dil...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.