suicide_duck Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Cus,hraje to tu nekdo vubec?ja to dneska stahla chvili jsem hral,komba docela tezke,jinak graficky ahratelnost je proste bombasticka,co u vas?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 hraješ online? jestli jo můžem dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Bohuzel zatim ne:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Ono je to dost hardcore pro toho kdo SF nikdy nehrál ,tak se asi moc chytat nemůže no.Jinak já jsem docela se hrou spokojený ,ikdyž ten seth je víc než hardcore :D Já mám radši Soul Calibur 4 :) EDIT:Dante já snad kvůli tobě změním poskytovatele ,a našlápnu live abychom dali partičku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 jako čekám nejlepší kámoše co mám jsou prakticky jeden američan angličan a holanďan....tady s lidma z čr ....je to problém....protože každý hraje tak gta, gears a cod....tím to začíná a končí sf hraju dneska jsem odemkl tři ajchy včetně toho, že mám odemknuty všechny postavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MA3X Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 uvažuju o koupi tohohle kousku ma nekdo naky zkusenosti je to kvalitni parba? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Pařba to je hodně kvalitní ale neuvěřitelně težký to je (asi nejsem ten spravnej fighter), na medium sem se zasek asi u 4 protivníka a po 37 pokusech sem to naštvaně vypnul. Ale versus je super kdyz se sejdou lidi tak se u toho da dobre vyblbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 nwm já to mám dohrané i na nejtěžší (myslím obtížnost 5. stupně) bez použití continue (ajch), ale je to spíš o tom, že za některé postavy se to fakt nedá hrát pořádně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 nejhorší jsou tady ty 2 lamky na tom obrazku..maji oba tři ze 2kouzla a to se neda... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 uz o tom taky nekde mluvily no ze prej je to extremne tezky i na medium ale tak u danteho me to neprekvapuje, ten to ma v krvy,zrejme bydli v nejake oblasti obsazene obcany tmavsi pleti a tak je naskillovanej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Tk co uz nekdo hral tuhle hru ? :)) ma cenu ji stahovat jestli je lepsi nez SF 4 ... A chtel jsem se zeptat ty outfiti si zase musime stahnout z XBL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kv3t4k Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Zdravím. Před nedávnem jsem si stáhl tuto hru, ale mám problém s combama dokážu udělat jenom pár základních se kterýma zvládnu hru tak na very easy a to je docela nahouby a chtěl bych se naučit super atd.. comba ale vubec mi to v training modu nejde. Tak bych chtěl požádat nějakého zkušeného hráče, jestli by v training modu nezapnul INPUT DISPLAY (abych viděl jaké tlačítka mačká) a za jakéhokoli hrdinu skusil dělat comba a jednotlivě je fotit a pak jestli by nemohl ty obrázky upnout někam na web, abych si je mohl stahnou. Byl bych velice vděčný. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Ses dost narocnej :D ... radsi se mrkni na youtube tam sou neake tutoriali , popripade google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.