Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Street Fighter IV

suicide_duck

Recommended Posts

Ono je to dost hardcore pro toho kdo SF nikdy nehrál ,tak se asi moc chytat nemůže no.Jinak já jsem docela se hrou spokojený ,ikdyž ten seth je víc než hardcore :D

Já mám radši Soul Calibur 4 :)

EDIT:Dante já snad kvůli tobě změním poskytovatele ,a našlápnu live abychom dali partičku :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako čekám nejlepší kámoše co mám jsou prakticky jeden američan angličan a holanďan....tady s lidma z čr ....je to problém....protože každý hraje tak gta, gears a cod....tím to začíná a končí

sf hraju dneska jsem odemkl tři ajchy včetně toho, že mám odemknuty všechny postavy....

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 10 months later...
  • 1 month later...

Zdravím. Před nedávnem jsem si stáhl tuto hru, ale mám problém s combama dokážu udělat jenom pár základních se kterýma zvládnu hru tak na very easy a to je docela nahouby a chtěl bych se naučit super atd.. comba ale vubec mi to v training modu nejde. Tak bych chtěl požádat nějakého zkušeného hráče, jestli by v training modu nezapnul INPUT DISPLAY (abych viděl jaké tlačítka mačká) a za jakéhokoli hrdinu skusil dělat comba a jednotlivě je fotit a pak jestli by nemohl ty obrázky upnout někam na web, abych si je mohl stahnou. Byl bych velice vděčný. Díky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu