Zachary Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Zdravim, mam takovej problem... ve FAQu se psalo ze padaji nejake hry(aplikace) mam taky takovy problem ale pada mi skoro kazda -safari hned jak ho zapnu zase spadne -nektere aplikace treba jen kdyz prekliknu na urcitou vec tak se jakoby na par sekund freeznou a pak se vypnou... -nektere ale drzi (Phone, SMS, Cydia) uz me to stve...pomohl by restore? zkousel jsem restart a reboot SpringBoardu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 restore a neřešit:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkydena Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 me to taky delalo pak sem si stahl z jinama ten mobile instalation a cracknul to ted my to uz jede normalne ale kdyz ti to nepomuze tak uz jen ten restore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 restore/reinstal aplikaci. Ale jestli ti nejde i safari tak proste restore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Muze to byt poskozenou aplikaci (reinstal aplikace/reboot) malo pameti - napr. pres iStat uvolnit neco podelaneho v systemu - restore.. - nejspise tvuj problem, kdyz ti nejedou ani po restartu (volna pamet) systemove aplikace, jako je Safari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Bohuzel problem... zkousel jsem REboot a ted se seknul... hodilo to nejaky errory a ted na iPhonu sviti to USB to iTunes... ale kdyz to pripojim tak to hodi jakysi Error ze neni pristup na net... pomozte pls nekdo...:cry: http://console-forum.net/showthread.php?t=50121 :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 nezkoušl si instalovat Cestinu z Cydie? já jednou, a dělalo mi to přesně to samý.... pomohl až restore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.