STALKER1468621938 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 sry za toto lamerske tema ale chtel sem se zeptat jestli neni hra na PSP jako treba guitar hero vim ze ma vyjit ROCK BAND a vim zeje homebrew Guitar star ale toje nic moc a cekat se mi tak moc nechce tak jestli nekdo o necem nevi krome DJ MAX PORTABLE hledal jsem a nic jsem nenasel:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Možná protože nic jinýho neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Tak jsem zabrouzdal po netu a narazil na tohle homebrew hru http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009010023 Možná to neni přesně to co jsi chtěl nevim, nevyznám se v tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Guitarway to Heaven je nářezová...skoro identická s Guitar Hero ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 @Alien: Začátek druhýho řádku: Guitar star Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 @Alien: Začátek druhýho řádku: Guitar star sakra, tak nic no xD, to ti nedaruju, počkej na killzona xD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 GuitarStar není nejlíp zpracovaný ale pro ty co neví, z www.fretsonfire.net můžete sosnout kupy písniček do tohohle. stačí se regnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poero0554 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 just my two centsbumpA blonde went into a pizza parlor. When she said that she‘d like a medium pizza, the clerk asked her how many pieces she‘d like to have it cut into: six or twelve. “Oh, goodness, six please,” said the blonde. “I don‘t think I could ever eat twelve.” --------------dvd copy,--------dvd ripper, ------------------dvd to ipod,----------------dvd ripper,-------------------dvd software,----------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.