filipsemo Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Hele, hraju tuhle hru, ale jsem tak kolem 49 % a zrovna mám dělat misi, kde mám vyhrát všechny závody na pláži, ale poslední závod mi nejde si ani zahrát- neví jak dál-jiný mise nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 "Mi nejde si ani zahrát" Co tkhle říct porč., Nejspíš to je tim že na to nemám správný auto, tak kup jaký potřebuješ a hurá nato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 "Mi nejde si ani zahrát" Co tkhle říct porč., Nejspíš to je tim že na to nemám správný auto, tak kup jaký potřebuješ a hurá nato. Ale ja už jsem 5 z tech sesti vyhral s jednim a tim samym autem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Ale ja už jsem 5 z tech sesti vyhral s jednim a tim samym autem... Myslím, že můžeš jezdit další závody a ten šestý se ti časem objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monix Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Zdravím, poradil by někdo...? Hraju L.A. remix, mám asi odježděno 190 závodů a sem na 22% - L.A.(což se mi zdá v počtu odježděných závodů nízké procento), auto Ford GT, delší dobu mám na mapě jen jeden závod, kde závodím s jedním soupeřem (musím dojet první do cíle). Druhou část Tokyo nemám otevřené... Kdy se mi otevře Tokyo? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Njedřív musíš dohrát LA. Otevři mapu a trojúhelníčkem se ti zobrazí mise, které když splníš, tak budeš postupovat ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monix Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Díky moc, chtělo to mít auto z třídy C a porazit Karol :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 mno nekdy je dost dulezity davat pozor pri textech. casto to jen odkliknu a pak nwm co delat. takze to je moje rada pro vsechno tj.: urcite to tam nekdy bylo napsane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.