blade12 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Zdar chlapaci pařil sem pařbu a najednou se mi uplně vypla konzole už ani nejde zapnout co ted stim ?? Jestli poslat na reklamaci nebo nemáte na to někdo fígl v ps3 mi zustala hra :cry: neard bych oní přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fraj Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Něco podobnýho se mi stalo.. Šlo to na reklamaci a dostal jsem pak úplně novou konzoli :). Jen jsem přišel o vše co na tom HDD bylo :( Edit: konkrétně to bylo při Uncharted.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Jestli se ti doopravdy vůbec nezapne a nejeví žádné známky života tak jedině ta reklamace;). Nesvítí ti ani diody, když je zapojená do elektřiny a máš zapnutý zdroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blade12 Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 zdroj je zapnuty rosvitise zelená dioda a když chcu ho zapnout tak se prostě vypne a přestane svtiti i dioda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Prostě reklamace, to je nejjistější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blade12 Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 a myslíš že mi stoho vytáhnou tu hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 No tak s tím nic nenaděláš;). Bohužel budeš to muset dát reklamovat. Podle mě se ti tam možná spálila nějaká součástka. Tak hodně štěstí s reklamací a snad ti to vyřídí rychle:) No já si myslím, že jo, ale nezapomeň jim to říct - napsat do toho papíru s udáním závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 tak jasne ze ji vytahnou a dat ti ji musi jhinak by to byla sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blade12 Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 tak jo diky chlapaci pak dám vědet jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 oni proste tema levnejma soucastkama na PS3 setrit neprestanou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 treba to je i tou hrou:) jesi to přežije tak at ji vyzkoušej tam kde si jí koupil... jinak hodně štěstí:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blade12
Zdar chlapaci pařil sem pařbu a najednou se mi uplně vypla konzole už ani nejde zapnout co ted stim ?? Jestli poslat na reklamaci nebo nemáte na to někdo fígl v ps3 mi zustala hra :cry: neard bych oní přišel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.