blade12 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 Zdar chlapaci pařil sem pařbu a najednou se mi uplně vypla konzole už ani nejde zapnout co ted stim ?? Jestli poslat na reklamaci nebo nemáte na to někdo fígl v ps3 mi zustala hra :cry: neard bych oní přišel Citovat
0 fraj Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 Něco podobnýho se mi stalo.. Šlo to na reklamaci a dostal jsem pak úplně novou konzoli :). Jen jsem přišel o vše co na tom HDD bylo :( Edit: konkrétně to bylo při Uncharted.. Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 Jestli se ti doopravdy vůbec nezapne a nejeví žádné známky života tak jedině ta reklamace;). Nesvítí ti ani diody, když je zapojená do elektřiny a máš zapnutý zdroj? Citovat
0 blade12 Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 zdroj je zapnuty rosvitise zelená dioda a když chcu ho zapnout tak se prostě vypne a přestane svtiti i dioda Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 Prostě reklamace, to je nejjistější... Citovat
0 blade12 Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 a myslíš že mi stoho vytáhnou tu hru Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 No tak s tím nic nenaděláš;). Bohužel budeš to muset dát reklamovat. Podle mě se ti tam možná spálila nějaká součástka. Tak hodně štěstí s reklamací a snad ti to vyřídí rychle:) No já si myslím, že jo, ale nezapomeň jim to říct - napsat do toho papíru s udáním závady. Citovat
0 poloprase Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 tak jasne ze ji vytahnou a dat ti ji musi jhinak by to byla sranda Citovat
0 blade12 Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 tak jo diky chlapaci pak dám vědet jak to dopadlo Citovat
0 Primátor3 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 oni proste tema levnejma soucastkama na PS3 setrit neprestanou :) Citovat
0 neo.a Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 treba to je i tou hrou:) jesi to přežije tak at ji vyzkoušej tam kde si jí koupil... jinak hodně štěstí:D Citovat
Otázka
blade12
Zdar chlapaci pařil sem pařbu a najednou se mi uplně vypla konzole už ani nejde zapnout co ted stim ?? Jestli poslat na reklamaci nebo nemáte na to někdo fígl v ps3 mi zustala hra :cry: neard bych oní přišel
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.