Zachary Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 mam problem...delal jsem restore iPhonu z firmwaru od Myschooa ale reklo mi to error a ted jen sviti usb to iTunes...ty obrazky atd... no a kdyz pripojim tak rika neco o tom ze nemam pripojeni na net no a Masterreset nepomohl zkousel jsem to nekolikrat vypnout zapnout...i iTunes ale nic... poradte nekdo pls sem zoufalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 zkus reinstnout iTunes a nebo to zkus na jiným PC!!.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 dostaň iPhone do DFU módu (nebo DUF? teď nevim,) a iTunes ti nabídne restore jako jedinou možnost, restoreneš na oficiální, pak na nějakej Custom, pak JBkneš a máš to;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.