AlexXx Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Zdarec všem.Před chvílí jsem zapl pc a oběvily se tam některé kraviny, že mám kopii Windows.Nevíte jak to zrušit?Dík Furt je to dole na ploše v pravo.:? Obrázek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Kup si originalni nebo pri instalaci lepe crackuj.. Jinak: http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=Windows+xp+wga+crack&ie=UTF-8&oe=UTF-8 http://www.google.com/search?hl=en&client=safari&rls=en&q=Windows+xp+wga+bypass&btnG=Search atp.. na warforum.cz napr. najdes spousty ruznych osvedcenych cracku .. a s timhle bych se tu moc nechlubil, protoze se jasne udavas a priznavas, ze ses zlodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Kup si originalni zlodej nebo pri instalaci lepe crackuj..Jinak: http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=Windows+xp+wga+crack&ie=UTF-8&oe=UTF-8 http://www.google.com/search?hl=en&client=safari&rls=en&q=Windows+xp+wga+bypass&btnG=Search atp.. na warforum.cz napr. najdes spousty ruznych osvedcenych cracku .. a s timhle bych se tu moc nechlubil, protoze se jasne udavas a priznavas, ze ses zlodej. kdo dneska nemam neco vypalenyho na CD/DVD?:cheesygrin: JINAK TEDA:windowsi mam origos(XP):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 kup si original windows...:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Když už máš xpéčka a ještě na černo, tak aspon vypni aktualizace atd, takhle na tebe přijdou a přišli, samozřejmě mohli na to přijít i jinak. Souhlasím jinak s Anonymousem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Kup si originalni zlodej nebo pri instalaci lepe crackuj..Jinak: http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=Windows+xp+wga+crack&ie=UTF-8&oe=UTF-8 http://www.google.com/search?hl=en&client=safari&rls=en&q=Windows+xp+wga+bypass&btnG=Search atp.. na warforum.cz napr. najdes spousty ruznych osvedcenych cracku .. a s timhle bych se tu moc nechlubil, protoze se jasne udavas a priznavas, ze ses zlodej. Super dik.To ja sice nejsem.Pokazilo se mi pc.Zapoměl jsem original Windowsu doma na preinstalaci vzal jsem starší(home edition) ten do pc nechci.Tak kámoš říkal, že mi tam hodí jeho crackly.To bohužel Microsoftu nevisvětlím.:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 kamarad to mam na počítači asi už pul roku a děla si na pc věci vesele dál a nikomu to zatim nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Zkus asi tohle: dej start -> vsechny programy -> prislusenstvy - > systemove nastroje -> a nakonec -> obnoveni sysemu ... dam nastav datum pred tou hlaskou... jestli ti to zacalo psat 21.3 tak nastav treba 19.3 a melo by to zmizet... kamosoj sem to taky timhle zpusobem odstranil... vypnul sem mu automatickou aktualizaci a ma klid :D zatim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Zkus asi tohle: dej start -> vsechny programy -> prislusenstvy - > systemove nastroje -> a nakonec -> obnoveni sysemu ... dam nastav datum pred tou hlaskou... jestli ti to zacalo psat 21.3 tak nastav treba 19.3 a melo by to zmizet... kamosoj sem to taky timhle zpusobem odstranil... vypnul sem mu automatickou aktualizaci a ma klid :D zatim :D Hej tyo super napad.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 reinstal a vypnout blbosti jako updaty od microsoftu (pomohlo mi to u toho kdyz mi microsoft zablokl tento pocitac) spis si porid origo nebo neco jineho (linux) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer15688 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 hlavne si vypni automaticky aktualizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 reinstal a vypnout blbosti jako updaty od microsoftu (pomohlo mi to u toho kdyz mi microsoft zablokl tento pocitac) spis si porid origo nebo neco jineho (linux) hlavne si vypni automaticky aktualizace Jj uz jsem to udělal.Měl jsem to předtím a asi se to nějak pustilo nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Kazdopadne vypnuti aktualizaci neni dobra myslenka :-) Ale Microsoft asi vi, proc nijak nejde po tech uzivatelich, co maji ilegalni Windows a vypinaji si aktualizace. Sami totiz prijdou casem na to, ze je lepsi si Windows koupit, anebo lepe cracknout :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 A stejne v dnesni dobe ke kazdemu notasu davaji winy a kdyz uz mate na konzoli tak mate i na notas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Jeden legální key na 6 PC. Jo nejspíš jsem zloděj...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Jeden legální key na 6 PC. Jo nejspíš jsem zloděj...;) Asi porad lepsi nez 1 key, ktery je na internetu a maji ho 10000 lidi :D Ale problem asi neni kdyz si s tim stejnym klicem das winy i na svuj desktop.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer15688 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Zdarec všem.Před chvílí jsem zapl pc a oběvily se tam některé kraviny, že mám kopii Windows.Nevíte jak to zrušit?DíkFurt je to dole na ploše v pravo.:? Obrázek: za par credits ti upnu programek kterej ti todle vsechno zrusi a jeste z toho udela 100% legalni Windows!! (kdyztak pls pm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AlexXx
Zdarec všem.Před chvílí jsem zapl pc a oběvily se tam některé kraviny, že mám kopii Windows.Nevíte jak to zrušit?Dík
Furt je to dole na ploše v pravo.:?
Obrázek:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts