Deniszek Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Zdarec , chtěl sem se Vás jen zeptat , jestli nemáte náhodou nějaky zkušenosti tady s temahle sluchátkama : ( KOSS Spark Plug XT , Koss KSC/75 clip on ) Prostě jak hrajou a tak , jestli jsou vůbec pohodlný , díky všem :thumbup: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Zkušenost kterou jsem slyšel u Sparků a mám ověřenou u Porta Pro (takže to dost možná je u všech Kossů) - káblíky moc nevydrží, celkem snadno se lámou. Ale hrajou dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 kamarad je mel a hodne si je vychvaloval..rikal ze jsou pohodlny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 mel sem koss ksc 11, vyborny sluchatka, jenomze se trhaly molitany (vydrzely 1,5 roku), pak se me teda natrhl kabek (ten taky vydrzel prez 2 roky), ale samozrejme dozivoni zaruka... rozhodne dobra znacka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Zkušenost kterou jsem slyšel u Sparků a mám ověřenou u Porta Pro (takže to dost možná je u všech Kossů) - káblíky moc nevydrží, celkem snadno se lámou. Ale hrajou dobře. Nevim, ja mam zkusenost presne opacnou. Koss Porta Pro uz mam rok a pul a hraji skvele. Molitan se sice zacina trhat, ale v baleni byl nahradni (pokud vydrzi opet alespon rok a pul, tak ok). Kabely? Prosimte.. Ja je vzdy smotavam do klubicka a davam do toho "vaku", co k nim byl - takze kabel dostava zabrat (minimalne 2x denne ztoceni do klubicka). Jen pro srovnani, drive jsem kupoval ruzna sluchatka <300Kc.. Ruzne Philips, Sony atp. low-endy.. Kdyz pominu, ze oproti Koss Porta Pro byla kvalita reprodukce dost nizko (ale v te dobe stacilo, porta pro jsem neznal :lol: ), tak jsem mel jeden velkej problem - kazdy mesic pravidelne pretrzeny kabel (nekde uvnitr buzirky..). Takze nejdrive prestalo hrat jedno sluchatko, pak i druhe a pak reklamace, mesic nic, a pak znova.. A KPP uz jede rok a pul - takze je beru jako poradnej kvalitni drzak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Jestli jseš DJ, skladatel, nebo něco podobného, tak jedině Sennheiser a to HD 50.Pokud chceš jen poslouchat mp3, tak KOSS. Přesně tak souhlasím. Jinak Koss moc nevydrží,vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ja koss moc nemusim nemam s nema moc dobry zkusenosti. ale asi pred rokem sem narazil na skullcandy a na tech si celkem ulitavam a nemuzu si vubec stezovat ale stejne si myslim ze to je kazdyho vec vkusu a zaujatosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Nevim, ja mam zkusenost presne opacnou. Dobře, upravím svoji formulaci :) - u Sparků odchází opravdu strašně, nadává na to spousta lidí. A mě u Porta Pro odešel už asi popáté za rok. Nechovám se k nim úplně v bavlnce, ale že bych je přejížděl autem to taky ne. Ale rozhodně na ně nenadávám, na domácí použití jsou v pohodě. Jen bacha na ty kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Mrkej_Na_Drat: Jenže já to bral z hlediska kvality zvuku, KOSS jsou přebasovaný, sennheiser mají nádherně čisté výšky. Jinak je ale pravda, že Sennheiser jsou kvalitnější, nicméně jsou taky většinou o dost dražší. jj nevim jestli to jsou primo basy proste celkove jsou takovy divny. ale myslim ze pro laiky je to dobry znam par pripadu co prisly a ¨hele kossy a divej jak to pere ty basy to je super ¨:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Jo jo díky všem ..... Ještě pouvažuju , ty kabely mě dělají problem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Jestli jseš DJ, skladatel, nebo něco podobného, tak jedině Sennheiser a to HD 50.Pokud chceš jen poslouchat mp3, tak KOSS. Kdyby byl DJ, skladatel, nebo kdokoliv jinej, natolik se zabivajic hudbou, opravdu si myslis, ze by se pri vyberu sluchatek radil na console foru? :lol: Navic, zminuje tu sluchatka s cenou pod 800kc, takze to audiofil asi taky nebude ;). Jinak, Porta Pro uz mam neco pres 2 roky a krome molitanu, na kterym uz je pochopitelne nejaky opotrebeni znat, jsou porad jako novy ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 jj nevim jestli to jsou primo basy proste celkove jsou takovy divny. ale myslim ze pro laiky je to dobry znam par pripadu co prisly a ¨hele kossy a divej jak to pere ty basy to je super ¨:roll: Mno.. 1) laiky? Pochybuji, ze poslouchas hudbu ve flac a mas tak kvalitni prehravac, respektive zesilovac, ktery by zvladl hudbu reprodukovat na takove urovni, aby tam byl znat takovy rozdil, aby jsi mohl rikat, ze Kossy jsou pro laiky. Koss je znamy svetovy velice kvalitni vyrobce sluchatek.. Ma dlouhou tradici. 2) divny? Zajimave, ze jsou hodnoceny jako jedny z nejlepsich sluchatek ve sve kategorii (spolu s jednema Sehnheiserama - prave kvuli vetsim basum u Kossu jsou lehce lepsi prave Sehnheisery). 3) myslim, ze vetsina z vas, je rada, ze rozezna ton G, od tonu C, natoz aby tu mohli zblechtat o basech a vyskach.. tim chci rict, ze VETSINA tu jen omyla "co se povida", ackoliv sami rozdil nepoznaji.. .. jinak, souhlasim s markem - pokud potrebuje vazne super audiovybavu, tak samozrejme nebude uvazovat o Koss Porta Pro, mozna ani o Sehnheiserech obycejnych (vim, ze Sehnheiser nedela jen sluchatka, ale i mixazni pulty atp., takze to neni zadna low znacka), ale hlavne se nebude ptat na console-foru :) .. navic, projedte si jine topicy o sluchatkach/Kossech zde a kazdy si je chvali.. zajimave. Jeden rejpne a ostatni jak ovce opakuji, aby zapadli.. Koss Porta Pro, nejprodavanejsi sluchatka pro bezne uzivatele, vyrabi se stejne uz nekolik desitek let a vy tady reknete, ze jsou pro laiky a ze jsou to vlastne zmetky.. Vy fakt muzete jit nekam do politiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 ja sem mel kossy troje..u vsech jeden a ten samy problem..jako anonym prestalo hrat jedno sluchatko a pak i druhe..to sem si je motal do klubicka odesli vetsinou tak po pul roce..ale jinak si je nemuzu vynachvalit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 to anonym: jak sem psal vyse je to kazdyho vec vkusu a zaujatosti. sorry za muj nazor o hudbu se zajimam takze sem mu chtel akorad pomoc z vlastni zkusenosti sam mam doma v supliku par kossu a proste se mi nelibi to co se z nich line za zvuk a i kdybys zboril svet tak to tak proste nezmenis. a omlouvam se za to pro laiky napsal sem to HODNE blbe myslel sem pro normalni pouzivani normalnimi lidmi je to moje chyba a jeste anonyme doufam ze ty poznas rozdil mezi G a C kdyz uz ses tak chytrej ale nechci se hadat takze pokud nekomu prijde neprijemny co sem napsal tak prominte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 jeste anonyme doufam ze ty poznas rozdil mezi G a C kdyz uz ses tak chytrej Jisteze, hudebni sluch mam (hral jsem nekolik let na fletnu :lol:). Kdybych nerozeznal, nepsal bych to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAtricz.eQ Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Nejvíce luxusní sluchátka jsou WeSC !!! 100% !!!! Zvuk naprosto vyvážený a kvalitní, basy i výšky na dost vysoké úrovni a cena, co říct.... Koukněte http://www.freshlabels.cz/wesc/holky/sluchatka/ __________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Nejvíce luxusní sluchátka jsou WeSC !!! 100% !!!! Zvuk naprosto vyvážený a kvalitní, basy i výšky na dost vysoké úrovni a cena, co říct.... Koukněte http://www.freshlabels.cz/wesc/holky/sluchatka/ __________________ tenhle topic uz je celkem starej , rek bych ze uz to nikdo neresi ;) ale jinak ty WESC - proc mam pocit ze na nich ta velka cena je jen kvuli designu ( vetsina tech modelu jakoby se proste snazila zaujmout " vystrednosti " vzhledu ) a moc bych teda jejich vykonu neveril ,ale jen polemizuju , nevlastnim , nemuzu vedet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Koss porta pro....kvalita zvuku za 1, ale za 3 a půl měsíce mi přestali hrát....něco bylo s drátkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Velmi doporučuji Koss Porta Pro 25th ANNIVERSARY EDITION.Kvalita zvuku je výborná,výšky a basy jsou tam kde mají být.Nebo jsou dobré KOSS Sporta Pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Koss porta pro....kvalita zvuku za 1, ale za 3 a půl měsíce mi přestali hrát....něco bylo s drátkama Jeste, ze existuje zaruka. Jeste, ze Kossy maji dozivotni zaruku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Jeste, ze existuje zaruka. Jeste, ze Kossy maji dozivotni zaruku. :) Třeba jí maj proto že se pořád dojebávaj :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.