Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3-Video

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

tak ¨jsem to skousel jak celou cestou tak i zmenit koncovku a nic dokonce mi nejde ani prehrat FW 2.50 na 2.60 u FW mi to pise -No applicable update data Found- a pritom to delam presne podle navodu a u Videa mi to pise -WMA playback is not enabled GO to seting -) System seting and enable WMA playback- a kdyz zajedu do nastaveni a chci to provest tak mi to napise -An Ethernet cable is not connectad- tak ja nevim co vi na to rikate lidi pomoccccc

• 0
Odesláno
tak ¨jsem to skousel jak celou cestou tak i zmenit koncovku a nic dokonce mi nejde ani prehrat FW 2.50 na 2.60 u FW mi to pise -No applicable update data Found- a pritom to delam presne podle navodu a u Videa mi to pise -WMA playback is not enabled GO to seting -) System seting and enable WMA playback- a kdyz zajedu do nastaveni a chci to provest tak mi to napise -An Ethernet cable is not connectad- tak ja nevim co vi na to rikate lidi pomoccccc

ještě k tomu přehrátí FW..předpokládam že sis ho někde sehnal a nahrál na flashku...pak už je to stejný s tim rozdělenim do složek X:\PS3\UPDATE

• 0
Odesláno

presne tak mam ho na flash disku udelal jsem si slozku UPDATE dal jsem to tam tu slozku mi to naslo ale pise to ze tam zadny FW neni pritom jsem to stahnul s original stranek SONY tak je to divny

presne tak mam to na flash disku udelal sem si slozku UPDATE tu slozku to najde a nepise mi to ze tam nic neni a pritom sem to stahl primo ze stranek SONY tak ze by to melo byt prece O.K a neni bud sem teda lepl nebo uz nevim

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu