sasán Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 mno tak proste topic bude o vasich urazech :bash: tak ja jednou kdyz mi bylo asi 8 a bobovali sme s klukama :) tak sem se nedival a na tech bobech to v plny rychloosti nakouril hlavou do lavicky a mel sem prasklou lebku ae v poho to bylo :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Zlomil jsem si nohu, kdyz jsem skocil z cca O,75m vysokyho stolu. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Zlomil jsem si nohu, kdyz jsem skocil z cca O,75m vysokyho stolu. :dozey: :D Takovej cukricek? Nic zlomeneho jen natlučeného nebo jak se tomu rikalo :D - basket EDIT : kdyz uz jde o takove funny zraneni tak jsem nekolikrat jako malej dostal do hlavy, vzdy zavinenim od brachy :D. Dohromady 3x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 a mel sem prasklou lebku ae v poho to bylo:wohow: tak tohle spojení trochu nechapu...praskla lebka> vpoho.... Já měl nejvetsi uraz, kdyz jsem byl jeste na zakladce, tak vedle skoly bylo maly hriste a na konci byla zed a kolem celyho arealu skoly oploceni, ale za tou zdi je pak zamecka zahrada, a oploceni je zamecky(spicaty hroty) noa nad tema spicakama je jeste pletivo, aby se do zahrady nezakoply mice....no a nam se povedlo to pres to vsechno zakopnout a já pro to lezl(:roll:)....na pletivu jsem uklouzl a ppadl az dolu... asi po 10 sekundach jsem si ale uvedomil, zeje neco spatne, tak jsem se ohledal a ruku jsem mel celou krvavou....zkoncil jsem s pretrhanejma slachama na dlani a necitlivym palcem(coz mi doktori na Vinohradech spravili) a od ty doby uz jsem sakra opatrnej a do zadnejch chujovim se nehrnu,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ja jsem snad nikdy nic nemel zlomenyho (nechapu) ale dvakrat mi šili hlavu, jednou jsem zakopl o koren na zahrade a hlavou do zidle a jednou mi na hlavu spadlo kus leseni na zahrade...nastesti to tak hrozny (jak to vypada) nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 dvakrat skoro zlomena ruka ze snowbordu... vzdycky sem predcenil svoje schopnosti .. ale jinak nic... nastesti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 dalsi ze super temat :D:D no mel sem zlomenej nos a nikdy tohle nikomu nepreju nejhorsi bolest :D ale mam ho celkem rovnej to zas nemuzu rict :D no a pak sem mel z hokeje nastiply obe zapesti a ani jedno sem nenechal poradne srust tzn. ze sem za tyden sundal sadru :D no ale kupodivu to nema zadny nasledky jenom trosku snizenej rozsah pohybu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Nebudu psát,o co sem si to udělal nebo tak,je toho na hodně věcí..xD Meniskus v 8 letech , Zlomenej palec u nohy..xD , Zlomená ruka , Otřes mozku(2x) , Zlomený dva prsty u ruky , Naražený zápěstí a téď nedávno zlomená noha a Otřes mozku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Žádná zlomenina...jenom 2x zdeformovaná holenní kost na levé noze z fotbalu:)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 nejvetsi zraneni byly preriznuty slachy k malíčku .. doted ho neohnu ani nenarovnam pak klicni kost, hodněkrát ruka, zápěstí, kosti na prstech, a hodne naraženin, lehky otřesy mozku, .. njn když jezdim motokros tak neni čemu se divit =D a nasledky docela dobrý... z pojistky za šlachy sem si koupil xbox atp.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 No tak já si zlomil prst...nejvíííc mě to s*alo zrovna před prázdninama...ale teďkom v létě jsme s partou kalili na balících se slámou no a jak jsem měl popito tak jsem chtěl skočit na další balík ale on tam nebyl :lol: (bylo to po půlnoci tma jak v ři*i ) no tak jsem spadl na hubou na beton ...no měl jsem naštípnutou čelist v bradě jsem měl díru, poštípaný zuby... tak jsme hnedka šli vesnicí dolů na hlavní volal jsem tatovi ať si pro mě přijede no pecka... . Pak v nemocnici když mě doktorka šila jsme si povídali o Dr.Housovi :lol: . Ale pak doma odešel alkohol a umrtvováky ...no tu noc jsem z té bolesti už neusnul.... aji jsem z toho měl horečky no fuj... už si dávám bacha :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Zatim 2x výron kotníku a teď přes Vánoční prázdniny sem měl zlomenou ruku. (všechno to je z fotbalu :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 ja zlomil jednou CD ... fakt sem byl nastvanej zrovna origoska : )))) NE ted vazde.. Zlomene ani 1x vyvrknuty kotnik 2x 3 rozsekla hlava :( jednou sem dostal este kamenem pod voko :( vse je v poho sem tu a sem noramlni doufam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 hehe mno: zlomena holeni kost z fotbalu, v 1. tride zlomenejch vsech deset prstu u rukou( spadla na me lavice a ja tam mel ruce xD ) a nasledek: nemuzu nosit prstynky nemam standartni velikost:P, 2x napraskla lebka, nalomena kostrc, pretrhany vazy v koleni( z fotbalu doted ten kluk nemuze hrat co mi to udelal...:P) a 2x zlomenej nos... ale mam ho rovnej se docela divim jednou kdyz sem jel nachcanej na motorce a prehlidl znacku a potom kdyz sem osustil holku jednoho blbecka:( doted toho lituju:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 zlomil sem si ruku tyden sem nepsal testy...bohuzel v 1. tride :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 pretrhany slachy na kolene..zadna sranda.. zlomenej malinecek u nohy pohoda...zlomenej malicek na ruce vychýlenej co 45 stupne ven :) a zatím nejhorsi unavova zlomenina patní kosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 zlomil sem si ruku tyden sem nepsal testy...bohuzel v 1. tride :lol: v prvni tride se psaly testy? ach to mi sme teda kreslyly certy:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 zlomenýho naštěstí nic ... jenom 2x otřes mozku ... 1) když na mě spadla fotbalová branka,2) když sem jel na kole,otočenej,najednou sem otočil hlavou dopředu,a bum lampa :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 jo jinak este jednou metat nechal v 5ti letech v aute na kopci a sel do lekarny. a ja to odbrzdil a dole sem to nasil do baraku a noha v rozrotovanym predku to auto tata koupil mame tenkrat k narozkam :) a proste zadne nasledky no tata se tomu este smal protoze byl rad ze mi nic neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Co se tady na CF nenajde za topici:) Nikdy ve svém dlouhém životě (15let:)) Jsem neměl nic zlomeného. Měl jsem 1x výron na noze asi 2x nalomenej prst u ruky, žádnej otřes mozku nic podobného. 2x mi slezl nehet u prstu na ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 zlomil sem si ruku tyden sem nepsal testy...bohuzel v 1. tride :lol: Tak tohle me fakt pobavilo :cheesygrin:... Jinak ja nikdy nic zlomenyho nemel, a zatim nemam v planu nic lamat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Měl jsem jednou naštíplej kotník. Jinak žádné jiné fraktury. Na poli výronů to mám tak 3x do roka.. :( Párkrát natržený a natáhlý vaz v levém kolenu. Několikrát brutálně naražený zápěstí a jedenkrát šitou hlavu xD Párkrát při několika bolístkách jsem spatřil kost... Vím že jsem trošku OT s těma zlomeninama, ale až na výrony snad nemělo nic delší následky. Kotníky mám už ovšem chronický. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Tak to ja se jednou asi v 8 letech vysekal na kole u hradu Roštejn (mozna nekdo zna takovou kamenitou cestu) :wohow: mno pouze zlomena ruka a ohly riditka u kola :) ale kamos mel vetsi smulu/stesti pac na BMXku skocil na docela velkym skokanku a ve vzduchu vyrval riditka :wohow: a pak uz jenom letel :lol::lol: ale dopadl celkem v poho jen krapet slic na noze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 to lachtan: no mi to moc srandovni neprijde na vlastni oci sem videl nohu otocenou u kolena o 360° a jak z tojo couhaj ty kosti je fakt hnus :( a nos sem si zlomil uplne stejne ze sem ve skole skakal pres latku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.