Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CO jste si kdy zlomily a jaky to melo nasledky ?

sasán

Recommended Posts

mno tak proste topic bude o vasich urazech :bash:

tak ja jednou kdyz mi bylo asi 8 a bobovali sme s klukama :)

tak sem se nedival a na tech bobech to v plny rychloosti nakouril hlavou do lavicky a mel sem prasklou lebku ae v poho to bylo

:wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zlomil jsem si nohu, kdyz jsem skocil z cca O,75m vysokyho stolu. :dozey:

:D Takovej cukricek?

Nic zlomeneho jen natlučeného nebo jak se tomu rikalo :D - basket

EDIT : kdyz uz jde o takove funny zraneni tak jsem nekolikrat jako malej dostal do hlavy, vzdy zavinenim od brachy :D. Dohromady 3x :D

Odkaz ke komentáři

a mel sem prasklou lebku ae v poho to bylo

:wohow:

tak tohle spojení trochu nechapu...praskla lebka> vpoho....

Já měl nejvetsi uraz, kdyz jsem byl jeste na zakladce, tak vedle skoly bylo maly hriste a na konci byla zed a kolem celyho arealu skoly oploceni, ale za tou zdi je pak zamecka zahrada, a oploceni je zamecky(spicaty hroty) noa nad tema spicakama je jeste pletivo, aby se do zahrady nezakoply mice....no a nam se povedlo to pres to vsechno zakopnout a já pro to lezl(:roll:)....na pletivu jsem uklouzl a ppadl az dolu... asi po 10 sekundach jsem si ale uvedomil, zeje neco spatne, tak jsem se ohledal a ruku jsem mel celou krvavou....zkoncil jsem s pretrhanejma slachama na dlani a necitlivym palcem(coz mi doktori na Vinohradech spravili) a od ty doby uz jsem sakra opatrnej a do zadnejch chujovim se nehrnu,...

Odkaz ke komentáři

dalsi ze super temat :D:D no mel sem zlomenej nos a nikdy tohle nikomu nepreju nejhorsi bolest :D ale mam ho celkem rovnej to zas nemuzu rict :D no a pak sem mel z hokeje nastiply obe zapesti a ani jedno sem nenechal poradne srust tzn. ze sem za tyden sundal sadru :D no ale kupodivu to nema zadny nasledky jenom trosku snizenej rozsah pohybu :D

Odkaz ke komentáři

Nebudu psát,o co sem si to udělal nebo tak,je toho na hodně věcí..xD

Meniskus v 8 letech , Zlomenej palec u nohy..xD , Zlomená ruka , Otřes mozku(2x) , Zlomený dva prsty u ruky , Naražený zápěstí a téď nedávno zlomená noha a Otřes mozku..

Odkaz ke komentáři

nejvetsi zraneni byly preriznuty slachy k malíčku .. doted ho neohnu ani nenarovnam

pak klicni kost, hodněkrát ruka, zápěstí, kosti na prstech, a hodne naraženin, lehky otřesy mozku, .. njn když jezdim motokros tak neni čemu se divit =D

a nasledky docela dobrý... z pojistky za šlachy sem si koupil xbox atp.. xD

Odkaz ke komentáři

No tak já si zlomil prst...nejvíííc mě to s*alo zrovna před prázdninama...ale teďkom v létě jsme s partou kalili na balících se slámou no a jak jsem měl popito tak jsem chtěl skočit na další balík ale on tam nebyl :lol: (bylo to po půlnoci tma jak v ři*i ) no tak jsem spadl na hubou na beton ...no měl jsem naštípnutou čelist v bradě jsem měl díru, poštípaný zuby... tak jsme hnedka šli vesnicí dolů na hlavní volal jsem tatovi ať si pro mě přijede no pecka... . Pak v nemocnici když mě doktorka šila jsme si povídali o Dr.Housovi :lol: . Ale pak doma odešel alkohol a umrtvováky ...no tu noc jsem z té bolesti už neusnul.... aji jsem z toho měl horečky no fuj... už si dávám bacha :roll:

Odkaz ke komentáři

hehe mno: zlomena holeni kost z fotbalu, v 1. tride zlomenejch vsech deset prstu u rukou( spadla na me lavice a ja tam mel ruce xD ) a nasledek: nemuzu nosit prstynky nemam standartni velikost:P, 2x napraskla lebka, nalomena kostrc, pretrhany vazy v koleni( z fotbalu doted ten kluk nemuze hrat co mi to udelal...:P) a 2x zlomenej nos... ale mam ho rovnej se docela divim jednou kdyz sem jel nachcanej na motorce a prehlidl znacku a potom kdyz sem osustil holku jednoho blbecka:( doted toho lituju:P

Odkaz ke komentáři

jo jinak este jednou metat nechal v 5ti letech v aute na kopci a sel do lekarny. a ja to odbrzdil a dole sem to nasil do baraku a noha v rozrotovanym predku to auto tata koupil mame tenkrat k narozkam :) a proste zadne nasledky no tata se tomu este smal protoze byl rad ze mi nic neni

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Co se tady na CF nenajde za topici:)

Nikdy ve svém dlouhém životě (15let:)) Jsem neměl nic zlomeného. Měl jsem 1x výron na noze asi 2x nalomenej prst u ruky, žádnej otřes mozku nic podobného. 2x mi slezl nehet u prstu na ruce.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem jednou naštíplej kotník. Jinak žádné jiné fraktury. Na poli výronů to mám tak 3x do roka.. :( Párkrát natržený a natáhlý vaz v levém kolenu. Několikrát brutálně naražený zápěstí a jedenkrát šitou hlavu xD Párkrát při několika bolístkách jsem spatřil kost... Vím že jsem trošku OT s těma zlomeninama, ale až na výrony snad nemělo nic delší následky. Kotníky mám už ovšem chronický. :(

Odkaz ke komentáři

Tak to ja se jednou asi v 8 letech vysekal na kole u hradu Roštejn (mozna nekdo zna takovou kamenitou cestu) :wohow: mno pouze zlomena ruka a ohly riditka u kola :) ale kamos mel vetsi smulu/stesti pac na BMXku skocil na docela velkym skokanku a ve vzduchu vyrval riditka :wohow: a pak uz jenom letel :lol::lol: ale dopadl celkem v poho jen krapet slic na noze

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu