Mistr black Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 caute,potřeboval bych program na zesvětlení a zmavění obrazovky strašně mi to svítí tak bych to chtěl nějak stmavit neznáte na to někdo nějakej chytrej prográmek??:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Nepotřebuješ žádnej program, podle toho jakej máš pc. U Aceru to bývá kombinace fn a šipky do prava nebo do leva - podle toho co chceš udělat. U Asusu to je kombinace fn a f5 nebo f6 U ostatní to nevim, ale nepotřebuješ k tomu program. //edit: tak u mě na notebooku to jde ještě jinak (Mám Windows Vista) Ovládací panely/Možnosti napájení/Upravit nastavení plánu - tam jde nastavit display jak chceš aby svítil;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Mrkni do nastavení driverů ke své grafické kartě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr black Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 jo mám acer notebook a co jeto teda to fn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 FN je čudlik (překvapivě) v levo dóle Kombinace FN+šipky doleva nebo do prava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr black Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 jo hele dik moc hledal sem to dlouho fakt dik posílám thanks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Neni zač;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mistr black
caute,potřeboval bych program na zesvětlení a zmavění obrazovky strašně mi to svítí tak bych to chtěl nějak stmavit neznáte na to někdo nějakej chytrej prográmek??:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts