Mistr black Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 caute,potřeboval bych program na zesvětlení a zmavění obrazovky strašně mi to svítí tak bych to chtěl nějak stmavit neznáte na to někdo nějakej chytrej prográmek??:bash:
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Nepotřebuješ žádnej program, podle toho jakej máš pc. U Aceru to bývá kombinace fn a šipky do prava nebo do leva - podle toho co chceš udělat. U Asusu to je kombinace fn a f5 nebo f6 U ostatní to nevim, ale nepotřebuješ k tomu program. //edit: tak u mě na notebooku to jde ještě jinak (Mám Windows Vista) Ovládací panely/Možnosti napájení/Upravit nastavení plánu - tam jde nastavit display jak chceš aby svítil;)
0 kravitch Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Mrkni do nastavení driverů ke své grafické kartě
0 Mistr black Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 jo mám acer notebook a co jeto teda to fn?
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 FN je čudlik (překvapivě) v levo dóle Kombinace FN+šipky doleva nebo do prava
0 Mistr black Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 jo hele dik moc hledal sem to dlouho fakt dik posílám thanks
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Neni zač;)
Otázka
Mistr black
caute,potřeboval bych program na zesvětlení a zmavění obrazovky strašně mi to svítí tak bych to chtěl nějak stmavit neznáte na to někdo nějakej chytrej prográmek??:bash:
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts