*Dave* Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Po několika PMkách mi došli nervy a rozhodl sem se že udělám jakejsi jednodu chej a podrobnej návod na zkrášlit vaši plochu :) Pro Win VISTA stejný postup, není potřeba TweakUiPowertoy (koš se dá smazat a navrátit v ovl. panelech) jen doporučuji používat novější verze programů pro skinování Vist doporučuju používat Tune Up Utilities 2009 Například takto Takže co budeme potřebovat ? Rozhodně čistou plochu, s nějakým pěkným wallpem podle kterýho nám vznikne finální vzhled :) Všechny potřebné věci jsou ke stažení v příloze... Stránka s wallpy, s hodně wallpy :D tadyyyyy 1. Program který použijeme s názvem TweakUiPowertoy tento program slouží k ukrití ikon jako například Koš Soubor stáhneme, nainstalujeme a deaktivujeme ikonu koše. Tak 1. krok by byl :) 2. Stáhneme program CD Art Display který slouží pro zobrazení obrázku, názvu, interpreta atd. přehrávaného alba, který funguje na přehrávačích jako Winamp 5.xx, Windows Media Player, Foobar2000, apod Různé skiny najdete na deviantART a skiny přidáte do složky kde jste si CAD nainstalovali, pokud nemáte vytvořenou složku Skins, tak ji vytvořte a vložte do nich stahované skiny (některé skiny nejsou uplne stejne nastavené a proto nekteré nemusí jít, nebo pokud chcete můžete si s nimi pohrát v nastavení :) ) Skiny měníte v nastavení CAD tzn. pravé tlačítko na CAD>Skin a vyberete skin, jednoduché ne :D (uploadnul sem vám i default skin už se složkou Skins, takže by neměl být problém :) ) 3. krok nainstalujeme si prográmek RocketDock Který nám přidá na plochu Dock podobný jako je v Mac OS není to nic těžkýho nainstalovat ani poupravit, zvládne každej podprůměrnej angličtinář :D ;) ++ doporučuju stáhnout do rocketdocku Stacks Docklet, který "nainstalujete" do C:\Program Files\RocketDock\Docklets\StackDocklet (složku StackDockled vytvoříte) a vložíte do ní soubory Images a StackDocklet.dll, který najdete v downloadu :) StackDock vám umožní toto :D 4. další věc na vaši plochu se hodí aplikace zvaná Rainlendar můžete stáhnout ze stahuj cz :) který vám umožní zobrazit kalendář s poznámkama na ploše skiny můžete tahat ZDE a instalujete do C:\Program Files\Rainlendar2\skins, potom vypnete a zapnete Rainlendar Kliknete pravím tlačítkem na kalendář zvolíze Možnosti (Settings) a viz obr a nastavíte váš skin :) 5. !POZOR! spusťte program UXTender, který vám přepatchuje uxtheme.dll v WINDOWS/system32 (myslim) který je potřeba pro to aby jste mohli nastavovat témata stáhnutá třeba a nejlépe z deviantART.com, takže spustte, klikněte na patch, vyskočí vám okno s tím že musíte restart PC, udělejte to a potom už jen stahujte témata :D měli by vypadat nějak takto :) 6. AveDesk ! taková vychytávka ikon :) S touhle aplikací si musí pohrát každý sám, stačí nainstalovat, potom vám vyběhne okno s tutoriálem co a jak , který zavřete zmáčknutím CTRL a kliknete na křížek který by se vám měl ukázat a tak to uděláze u každé "miniapp" kterou nechcete po chvilce hraní s ikonama sem udělal tohle :) Všechny ikony najdete na deviantart.com, takže mě neproste hod mi odkaz na tuhle nebo najdi mi tady tu apod :) A všecko děláte na vlastní nebezpečí, tzn jesi se vám pokazí něco ve WIN/sys32 apod neručim za to :) SNAD SEM NA NIC NEZAPOMĚL A JESI JO TAK SE OMLOUVÁM :D a vubec se nebudu zlobit na thx :D ;) SNAD TO ASPOŇ NĚKOMU POMOHLO A NEBUDOU SE PTÁT ZBYTEČNĚ PO PM :D jesi máte nějakou otázku ohledně ▲▲▲ tak se ptejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Ten RocketDock vsem doporucuju :) uz ho pouzivam dlouho a naprosta spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Stejně se zeptám...to téma co tam máš ....nemáš ho náhodou stále u sebe ?? prosím pomohlo by mi :) kdybs mel k tomu i ty temata na rainlendar a dock tak mi to taky nebude vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Stejně se zeptám...to téma co tam máš ....nemáš ho náhodou stále u sebe ?? prosím pomohlo by mi :) kdybs mel k tomu i ty temata na rainlendar a dock tak mi to taky nebude vadit tady to máš :) ;) krom docku nemuzu ho najit teda myslim ze je to cos myslel, ostatni skiny nyjdes na ty strance co je v navodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 nemas nekde tu tvoji tapetu ? :-) a nemas cely svuj "set" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal1468621266 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Hezky pocin diky moc. Taky bych se primlouval za tu tapetu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Díky moc dave,vážně super :) Hele,chci se zeptat tak trochu otázku mimo téma-jak můžu dát windows media player do lišty? :roll: např.tady> http://kyosan1988.deviantart.com/art/Windows-Vista-Full-Glass-121622332 vpravo v liště tam má malý medi player.Je to dmntní otázka,ale pořád na to nemůžu přijít.V WMP jsem tu možnost nenašla :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal1468621266 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Díky moc dave,vážně super :)Hele,chci se zeptat tak trochu otázku mimo téma-jak můžu dát windows media player do lišty? :roll: např.tady> http://kyosan1988.deviantart.com/art/Windows-Vista-Full-Glass-121622332 vpravo v liště tam má malý medi player.Je to dmntní otázka,ale pořád na to nemůžu přijít.V WMP jsem tu možnost nenašla :? Pravym kliknes na Hlavni panel (lista dole u WinXP co je tam nabidka start, hodiny, atd.) a vyberes si panely nastroju a tam je volba Windows Media Player. Zaskrtnes a od te doby se WMP bude spoustet dole v liste. PS: A mam pocit, ze kdyz WMP minimalizujes (aspon poprve) tak se te to zepta jestli ma bezet minimalizovany nebo v panelech nastroju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Je to super vychytávka ten RocketDock... také ho používám... jen dotaz, :) Jak udělat, abych měl tu lištu start nahoře a ne dole? Docela dlouho to googluju, ale narazil jsem jen na skiny pro XP alá Vista (a přiznejme si, je jich docela hodně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Tak to je super vychytávka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Je to super vychytávka ten RocketDock... také ho používám... jen dotaz, :)Jak udělat, abych měl tu lištu start nahoře a ne dole? Docela dlouho to googluju, ale narazil jsem jen na skiny pro XP alá Vista (a přiznejme si, je jich docela hodně). Odemkneš ten hlavní panel a přetáhneš myší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nothinQ Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Odemkneš ten hlavní panel a přetáhneš myší. tak snadno? :wohow: sem myslel, ze se to dela pomoci nejakyho softu 8) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Wow, pomohlo by mi kdyby tento návod udělal někdo na Vista :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Jo, momentálně mám Visty a funguje vše jak má, jen doporučuju stahovat novějši verze všech programů kvuli kompatibilite (bo jak se to pise xD ) zatim mi funguje vše jak má :) //Anonymous_: oprava.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 ^^ takže návod pro Visty je stejný jako pro XP.? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 ^^ ano návod stejný, akorát jak řikam používat novější verze :) pro visty není potřebný TweakUiPowertoy kvůli smazání koše, ve vistách se dá koš odstranit a pak znov vrátit v ovl. panelech jinak díky anonyme :D já věděl že budu mít chybu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trand Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Nevíš jakej program na patchnutí visty?(Vista glazz mi nefunguje).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Nevíš jakej program na patchnutí visty?(Vista glazz mi nefunguje).. a coo chces patchovat ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trand Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Abych mohl stahovat vzhledy z deviantu a používat je... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 jo, Vistaglazz mi taky nejak nejede, ale je program od stardocku, ted si nevzpomenu na název, ale mě fungoval v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trand Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Díky to snad nějak najdu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Tak nic proti Daveovi, můžu si za to sám ale jen chci varovat na todle fakt !POZOR! prave sem si zesral pc nejdriv mi po nacitaci obrazovky dell a a pote windowsuXP naskoci modra obrazovka rekne to ze to nemuze najit nejaky .dll o vypnuti zapnuti se to nacte objevi se kurzor a samo se to restartne, asi je to uplne po ale jeste zkusim http://console-forum.net/showthread.php?t=53517 pac mam pocit ze uz driv to bylo trochu zacpany a kdyby nijak jinak nainstaluju windows7, ale dyztak nevite pls aspon nekdo jak zachranit obrazky hudbu videa??? diky jeste abyste se nedivili pisu z myho druhyho compu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 ^^dobře, ale kdyby si minapsal po čem se ti to stalo ? Já používam všechnojak na XP tak i na Vistách, a jede to uplně v pohodě, tak jesi si za to můžeš sám, tak to nepiš sem, nebo aspoň teda když už napiš z jakýho důvodu se ti to stalo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 momentálně tohle nepoužívám, vím o tom, ale docela dlouho, ale PC se mi teda nikdy nepos/alo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 po nainstalovani UXtendera a naslednym restartu jsem mel chybu vct3216.dll tedy nemohlo to najit to dllko a reklo mi to ze to nejspis odstranim opetovnym preinstalovanim aplikace asi to myslelo windows, ale vsechno sem pak tak nejak trochu poresil v nouzovym stavu a potom po obnoveni systemu vse jelo a pri spusteni UXtendera mi to uz nedavalo moznost Patch ale jen restore takze pocitam ze se to patchlo a snad mi to pojede, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.