Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Po několika PMkách mi došli nervy a rozhodl sem se že udělám jakejsi jednodu chej a podrobnej návod na zkrášlit vaši plochu :)

Pro Win VISTA stejný postup, není potřeba TweakUiPowertoy (koš se dá smazat a navrátit v ovl. panelech) jen doporučuji používat novější verze programů

pro skinování Vist doporučuju používat Tune Up Utilities 2009

Například takto

Takže co budeme potřebovat ?

Rozhodně čistou plochu, s nějakým pěkným wallpem podle kterýho nám vznikne finální vzhled :) Všechny potřebné věci jsou ke stažení v příloze...

Stránka s wallpy, s hodně wallpy :D tadyyyyy

1. Program který použijeme s názvem TweakUiPowertoy

tento program slouží k ukrití ikon jako například Koš

Soubor stáhneme, nainstalujeme a deaktivujeme ikonu koše.

picture.php?albumid=265&pictureid=1113

Tak 1. krok by byl :)

2. Stáhneme program CD Art Display

který slouží pro zobrazení obrázku, názvu, interpreta atd. přehrávaného alba,

který funguje na přehrávačích jako Winamp 5.xx, Windows Media Player, Foobar2000, apod

Composite___CD_Art_Display_by_rjsmith2007.jpg

Různé skiny najdete na deviantART a skiny přidáte do složky kde jste si CAD nainstalovali, pokud nemáte vytvořenou složku Skins, tak ji vytvořte a vložte do nich stahované skiny (některé skiny nejsou uplne stejne nastavené a proto nekteré nemusí jít, nebo pokud chcete můžete si s nimi pohrát v nastavení :) )

Skiny měníte v nastavení CAD tzn. pravé tlačítko na CAD>Skin a vyberete skin, jednoduché ne :D (uploadnul sem vám i default skin už se složkou Skins, takže by neměl být problém :) )

picture.php?albumid=265&pictureid=1114

3. krok nainstalujeme si prográmek RocketDock

Který nám přidá na plochu Dock podobný jako je v Mac OS

flux_by_chromatix.png

není to nic těžkýho nainstalovat ani poupravit, zvládne každej podprůměrnej angličtinář :D ;)

++ doporučuju stáhnout do rocketdocku Stacks Docklet, který "nainstalujete" do C:\Program Files\RocketDock\Docklets\StackDocklet (složku StackDockled vytvoříte) a vložíte do ní soubory Images a StackDocklet.dll, který najdete v downloadu :) StackDock vám umožní toto :D

picture.php?albumid=265&pictureid=1120

4. další věc na vaši plochu se hodí aplikace zvaná Rainlendar

můžete stáhnout ze stahuj cz :)

picture.php?albumid=265&pictureid=1115

který vám umožní zobrazit kalendář s poznámkama na ploše

skiny můžete tahat ZDE a instalujete do C:\Program Files\Rainlendar2\skins, potom vypnete a zapnete Rainlendar

Kliknete pravím tlačítkem na kalendář zvolíze Možnosti (Settings) a viz obr

picture.php?albumid=265&pictureid=1116

a nastavíte váš skin :)

5. !POZOR! spusťte program UXTender, který vám přepatchuje uxtheme.dll v WINDOWS/system32 (myslim) který je potřeba pro to aby jste mohli nastavovat témata stáhnutá třeba a nejlépe z deviantART.com, takže spustte, klikněte na patch, vyskočí vám okno s tím že musíte restart PC, udělejte to a potom už jen stahujte témata :D měli by vypadat nějak takto :)

picture.php?albumid=265&pictureid=1117

picture.php?albumid=265&pictureid=1118

6. AveDesk ! taková vychytávka ikon :)

S touhle aplikací si musí pohrát každý sám, stačí nainstalovat, potom vám vyběhne okno s tutoriálem co a jak , který zavřete zmáčknutím CTRL a kliknete na křížek který by se vám měl ukázat a tak to uděláze u každé "miniapp" kterou nechcete po chvilce hraní s ikonama sem udělal tohle :)

picture.php?albumid=265&pictureid=1119

Všechny ikony najdete na deviantart.com, takže mě neproste hod mi odkaz na tuhle nebo najdi mi tady tu apod :)

A všecko děláte na vlastní nebezpečí, tzn jesi se vám pokazí něco ve WIN/sys32 apod neručim za to :)

SNAD SEM NA NIC NEZAPOMĚL A JESI JO TAK SE OMLOUVÁM :D

a vubec se nebudu zlobit na thx :D ;)

SNAD TO ASPOŇ NĚKOMU POMOHLO A NEBUDOU SE PTÁT ZBYTEČNĚ PO PM :D jesi máte nějakou otázku ohledně ▲▲▲ tak se ptejte :)

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Stejně se zeptám...to téma co tam máš ....nemáš ho náhodou stále u sebe ?? prosím pomohlo by mi :) kdybs mel k tomu i ty temata na rainlendar a dock tak mi to taky nebude vadit

tady to máš :) ;) krom docku nemuzu ho najit teda myslim ze je to cos myslel, ostatni skiny nyjdes na ty strance co je v navodu :)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Odesláno

Díky moc dave,vážně super :)

Hele,chci se zeptat tak trochu otázku mimo téma-jak můžu dát windows media player do lišty? :roll:

např.tady> http://kyosan1988.deviantart.com/art/Windows-Vista-Full-Glass-121622332

vpravo v liště tam má malý medi player.Je to dmntní otázka,ale pořád na to nemůžu přijít.V WMP jsem tu možnost nenašla :?

Odesláno
Díky moc dave,vážně super :)

Hele,chci se zeptat tak trochu otázku mimo téma-jak můžu dát windows media player do lišty? :roll:

např.tady> http://kyosan1988.deviantart.com/art/Windows-Vista-Full-Glass-121622332

vpravo v liště tam má malý medi player.Je to dmntní otázka,ale pořád na to nemůžu přijít.V WMP jsem tu možnost nenašla :?

Pravym kliknes na Hlavni panel (lista dole u WinXP co je tam nabidka start, hodiny, atd.) a vyberes si panely nastroju a tam je volba Windows Media Player. Zaskrtnes a od te doby se WMP bude spoustet dole v liste.

PS: A mam pocit, ze kdyz WMP minimalizujes (aspon poprve) tak se te to zepta jestli ma bezet minimalizovany nebo v panelech nastroju.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Tak nic proti Daveovi, můžu si za to sám ale jen chci varovat na todle fakt !POZOR! prave sem si zesral pc nejdriv mi po nacitaci obrazovky dell a a pote windowsuXP naskoci modra obrazovka rekne to ze to nemuze najit nejaky .dll o vypnuti zapnuti se to nacte objevi se kurzor a samo se to restartne, asi je to uplne po ale jeste zkusim http://console-forum.net/showthread.php?t=53517 pac mam pocit ze uz driv to bylo trochu zacpany a kdyby nijak jinak nainstaluju windows7, ale dyztak nevite pls aspon nekdo jak zachranit obrazky hudbu videa??? diky

jeste abyste se nedivili pisu z myho druhyho compu

Odesláno

po nainstalovani UXtendera a naslednym restartu jsem mel chybu vct3216.dll tedy nemohlo to najit to dllko a reklo mi to ze to nejspis odstranim opetovnym preinstalovanim aplikace asi to myslelo windows, ale vsechno sem pak tak nejak trochu poresil v nouzovym stavu a potom po obnoveni systemu vse jelo a pri spusteni UXtendera mi to uz nedavalo moznost Patch ale jen restore takze pocitam ze se to patchlo a snad mi to pojede, diky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu