migča Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Čaute , hledal jsem tam na netu ceny Xboxu a našel jsem obchod, kde ho mají ZA 3990 kč. Nemáte s tím nekdo zkušenost nebo nevýte o co se jedná ? :idea: http://www.gameplay.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&category_id=71&flypage=shop.flypage&product_id=897 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 pres ten obchod uz jsem kdysi neco kupoval, a vsechno doslo dobre rychle a bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Cena pekna ale neni to Japster takze radsi si trochu priplat a kup japstera. treba zde ale s tim obchodem skusenosti nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Cena pekna ale neni to Japster takze radsi si trochu priplat a kup japstera.treba zde ale s tim obchodem skusenosti nemam NEDOPORUCUJI tento obchod ,.. mam s ním némoc dobré zkušenosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 NEDOPORUCUJI tento obchod ,.. mam s ním némoc dobré zkušenosti.. DOPORUČUJI s tímto obchodem mám velmi dobré zkušenosti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 já mam taky xbox za 3900,- z vltava200.cz (prodejher.cz) a nemám žádnej problem(ťuk ťuk)...mam jaspera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 na tom odkaze co psal ten co zalozil topic tak tam se mi objevila cena 5332?cimto?chtej na mne vydelat ze mne to daj draho a ostanim lacino?:D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 na tom odkaze co psal ten co zalozil topic tak tam se mi objevila cena 5332?cimto?chtej na mne vydelat ze mne to daj draho a ostanim lacino?:D:D:D:D:D:D Lol ono fakt :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Cena pekna ale neni to Japster takze radsi si trochu priplat a kup japstera.treba zde ale s tim obchodem skusenosti nemam Urcite nic nekupovat z prodejher :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Taky bych koupil Jaspera ale urcite ne z prodejher.cz nedoporučuji !! Doporučuji Hrejte.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 fakt že radši z hrejte.cz navíc když si trochu připlatíš máš i flash mechaniky nebo výměnu viz. odkaz http://console-forum.net/showthread.php?t=39829 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 obchod vltava je v insolvecnim rizeni tak se mozna zbavuji urcitych veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
migča
Čaute ,
hledal jsem tam na netu ceny Xboxu a našel jsem obchod, kde ho mají ZA 3990 kč. Nemáte s tím nekdo zkušenost nebo nevýte o co se jedná ? :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.