Freeze Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Cus dneska mi konečně dorazil miláček ale narazil sem na pár problémů. Prvni je že mi nechce vzit PSČ Londina vyzkoušel sem asi 4 adresy a nic :? takze musim hrát na offline acc a ten druhej je že když nastavim obnovovaci frekvenci 60Hz tak mam nahoře na obrazovce permanentně dvě čárky nejsou tam napevno opčas se hnou o pul centimetru nahoru nebo dolu vzavislosti na sceně a když dam frekvenci na 50Hz tak zmizej ale zase to trochu bliká. Jinak xko vypada hodne zajimavě ale joypad držim v ruce poprvé vživote, v colinovy sem byl permanentně ve stromu, a v gears of war me zabily i v prvni tutorial misi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Freeze
Cus dneska mi konečně dorazil miláček ale narazil sem na pár problémů. Prvni je že mi nechce vzit PSČ Londina vyzkoušel sem asi 4 adresy a nic :? takze musim hrát na offline acc a ten druhej je že když nastavim obnovovaci frekvenci 60Hz tak mam nahoře na obrazovce permanentně dvě čárky nejsou tam napevno opčas se hnou o pul centimetru nahoru nebo dolu vzavislosti na sceně a když dam frekvenci na 50Hz tak zmizej ale zase to trochu bliká. Jinak xko vypada hodne zajimavě ale joypad držim v ruce poprvé vživote, v colinovy sem byl permanentně ve stromu, a v gears of war me zabily i v prvni tutorial misi :lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.