Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Seznam nespolehlivych USeru

snoopyk

Otázka

Zdravim vsechny nevedel sem kam tohle napsat, ale asi by to chtelo udelat nejakej topic se seznamem lidi kteri sou nespolehlivy.

Jako tento user "SHERO" nechal si udelat flash a ze at to ma co nejdriv zpet tak sme to resili postou dobirkou. A on kdyz mu to prislo najednou psal ze nema prachy a ze si to behem par dni vyzvedne. a skoro po mesici koukam na cpost.cz jak je to s balikem a co nevidim:

• Zásilka podána dne 17.02.2009 na poště 28001 - Kolín 1.
  • Zásilka přepravována k dodací poště.
  • Zásilka připravována na dodací poště 33701 - Rokycany 1 k doručení.
  • Zásilka doručována dne 19.02.2009 poštou 33701 - Rokycany 1.
  • Po neúspěšném pokusu o doručení zásilka dne 19.02.2009 uložena na poště 33842 - Hrádek u Rokycan.
  • Zásilka dne 11.03.2009 vrácena do přepravy - adresát zásilku nevyzvedl ve stanovené odběrní lhůtě.

Takze to vypovida za vse, naposled me kontaktoval 26.2 a i pres to ze jsem mu jeste 3.3 psal se mi uz neozval. :roll::roll::roll:

dnes jsem ho varoval stim ze pokud to do tydne nedoresi Xko bezpodminecne prodam.

Proto prosim jiste se hodi seznam nespolehlivych useru s pospisem jakej problem s dotycnym je

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zdravim tak ja taky pridavam jen takovy varovani pro ty kteri chteji vymenovat nejake veci za xbox :wohow: taky sem to chtel vymenit psp za xbox tak sem zalozil topic a on se ozval... Domluvili sme se na predani ale on tam neprisel,jel sem za nim 150km... Uz se to na foru resilo viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=48572

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu