One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Takže rád by si zahrál (a věřím a doufám, že nejsem sám) Fifu 09 přes infras... kdyby se nás domluvilo víc, mohli bychom udělat i nějakou ligu....tak se ptám, měl by někdo zájem hrát? jen UMDčkáři...ozvěte se mi na 378-560-299 (icq) ..kde se domluvíme a popřípadě dáme nějakej match... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 ja bych do toho i sel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 ok pockema jestli nas bude vic, a kdyztak zalozim topic, kde by byli podrobnosti..jinak nechces dat dneska zapas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlom5 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Já bych si určitě taky zahrál......A klidně i NHL 07 kdyby někdo chtěl dát zápas tak icq 291567558..:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 tak zatim sme tri, kdyz nas bude 5-6 tak udelam topic s podrobnostmi..(kde se budeme domlouvat, kdy budeme hrat, pravidla atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlom5 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Tak jo a nechceš ted večer dát zápas když to tak se přihlaš do Multi. a řekni jakou máš přezdívku si tě najdu tam a dáme....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Tak jo a nechceš ted večer dát zápas když to tak se přihlaš do Multi. a řekni jakou máš přezdívku si tě najdu tam a dáme....:bash: jj muzeme jeste dat zapas..pridej si me ted na icq 378-560-299 a tam se domluvime! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Taky bych si rád zahrál, pište PM nebo na icq: 314-085-626v (čas mám odpoledne a večer) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 sel bych do toho taky ale chci se zeptat... nemam doma wifi ale pred barakem je 100% free tak sem to zkusil na net se dostanu ale ukaze se mi stranka úprovozovatele a musim vyplnit meno a heslo... to samozdrejme nemam taze pude to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Budeš to muset zkusit. BTW Fifa je blbá. PES09 je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Budeš to muset zkusit. BTW Fifa je blbá. PES09 je lepší. Definuj mi včem si myslíš že je lepší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 taky beru fifu + medal ... 2 + nhl 07 atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 @dexter: Grafika, hratelnost atdatd. Akorát Fifa má lepší Manažer mod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 @dexter: Grafika, hratelnost atdatd. Akorát Fifa má lepší Manažer mod. Mozná mi se mi to jen zdá, ale Fifa je podle mě trochu víc přívětivější co se Menu týče... kdybych nehral jeste zadnej "fotbalovej simulator" na PSP tak bych si spis vybral fifu protoze v psovi se mi osobně někdy dost těžko orientovalo . a jako další plus bych viděl to že Fifa je na psp i v češtině .... ale radši už tohle téma (fifa vs. pes) típnem :D páč to by tady ten topic neměl smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Taky byc do toho šel!!Rad si zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Taky bych zahrál...Ale pořád mi to padá...někdy to spadně v půlce matchu,někdy to spadne ještě před připojením...takže sice chci,ale nemůžu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Ahoj taky bych do toho sel..jesli si nekdo chcete jen tak zahrat pratelacek tak si me pridejte :) muj nick: dookycze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda59 Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 čau , chtěl bych se zeptat , jestli je možno stáhnout nejaký pach na fifu 07 , aby sem mohl hrát po netu? Mam založenej účet , ale když se s nikym spojim a vyberu si team , ale pak když se to skoro načte , tak tam skočí chyba. Jde mi jenom o to jestli si musim koupit origo , nebo stačí nejakej hack , tak předem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beryba Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 taky bych hral icq: 338453017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.