martiN1468621206 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 cus chci se zeptat kdo tady hraje na ofi zvlaste na DT a za alianci mohli by sme neco zajit nebo bg nebo areny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Hraju WoW, hraju na ofiku, hraju za Alianci, hraju BG, ale nejsem na DT, ale na Burning Blade ;) Emigroval jsem s většinou aliků ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 jj na BB mám DK 59 farmím si tam goldy někdy ale na DT mám priesta 80tku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Čs na DT mám Druida 63jku a teď budu dělat Warra a budu expit a postupně dokupovat Wotlk a Cataclysm... Takže jestli se na 80tce zastavím můžem něco zajít, popřípadě až budu 85 tak taky.... Jedinej FaiL je že jsem Horda takže arénky asi né... ale instance nebo dung by jsme jít mohli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.