Kenny Suprianni Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Lidi pls potřebuju help... Roztřískal se mi display u mojeho FAT psp a potřebuju to co nejrychleji opravit. Poradí mi někdo jak to dát zase do pořádku ? Všechno funguje v pořádku, i kryt je OK ale display to nerozdýchal no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Sehnat si ho nejlépe na aukru,nebo vím,kde je za 500kč.. Pokud neumíš vyměnit,tak bych ti ho tam dal..;-) Ale poplatek by byl tak 100kč..;-) Kdyžtak napiš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Jestli nevis jak to vymenit tak tady to mas. Není to tak tezky.:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MonikaS Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Prosím poradí mi někdo,synovi spadlo PSP na zem a udělala se mu černá tečka která se potom rozlezla po celé obrazovce, to bude asi vadný displej, poradí mi někdo kde seženu levný displej na PSP Slim a četla jsem že se to dá opravit doma,protože nemám zbytečné peníze na to dát to do servisu.Nemám vůbec s těmito věcmi zkušenost Jsme z Prahy kdyby jste někdo věděl nebo to mohl případně i opravit dejte vědět děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 asi death pixel ale nakej zakernej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Treba tady display ale je to LCD daji se sehnat ale i levnejsi Je to pouze na PSP slim pokud ma PSP 3000 tak ten stoji 2200,- Displaye se daji sehnat takze bud zkus tady na foru bazar(sezens tu v dobrem stavu i) a pokud ne tak bych zkusil aukro aukro Slim: http://www.playcentrum.cz/lcd-display-psp-slim-466801.htm a na psp 3000 http://www.playcentrum.cz/lcd-display-psp-3000-658201.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Prosím poradí mi někdo,synovi spadlo PSP na zem a udělala se mu černá tečka která se potom rozlezla po celé obrazovce, to bude asi vadný displej, poradí mi někdo kde seženu levný displej na PSP Slim a četla jsem že se to dá opravit doma,protože nemám zbytečné peníze na to dát to do servisu.Nemám vůbec s těmito věcmi zkušenost Jsme z Prahy kdyby jste někdo věděl nebo to mohl případně i opravit dejte vědětděkuji Pokud to neni nejak nakraple zkusil bych reklamaci . Rekni ze si to zapla a bylo to tam...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenny Suprianni
Lidi pls potřebuju help... Roztřískal se mi display u mojeho FAT psp a potřebuju to co nejrychleji opravit. Poradí mi někdo jak to dát zase do pořádku ? Všechno funguje v pořádku, i kryt je OK ale display to nerozdýchal no :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts