Sheva Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Pls je tu někdo kdo chodí/chodil na http://www.sosoomostrava.info/index.php?menu=1 na obor Ochrana osob a majetku, zajímalo by mě jaké sou ty fyzické testy:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 http://www.sosoomostrava.info/fyzicketesty.php?menu=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 To vím taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Ja se hlasim na tu samou skolu ale bez prijmacek a na dalkove studium (male svatonovice )... jen doufam ze me daj 20brezna vedet ze me berou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Ja se hlasim na tu samou skolu ale bez prijmacek a na dalkove studium (male svatonovice )... jen doufam ze me daj 20brezna vedet ze me berou Já je mám 22.4. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 no záleží jak na tom jsi....nevím jak ted kdysi to tam vedli(tělocvik) moji kámoši a docela se s děckama nasrali.......a to je dobře.....nesrali ne nasrali....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 No atlet zrovna nejsem:)....je to jedniná škola v okolí která mi umožnuje se dostat k polici ČR.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Já teda mám v plánu se dostat na kriminálku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Sheva: To co píšeš je, s prominutím, obrovská hovadina a pokud je tvoje inteligence jaká je - ptáš se na fyzické testy, které jsou uveřejněny na webových stránkách školy - radši se ani nebudu vyjadřovat.Nicméně zapomeň na to, že po této škole tě přijmou k policii ČR. Tato škola totiž nemá s policií nic společného. Pokud se chceš stát příslušníkem policie ČR, tak existují pouze dvě možnosti: 1) VOŠ (vyšší odborná škola), nebo-li tzv. " voška", která trvá pouhý jeden rok a po jejímž absolvování se z tebe stane řadový policista bez nějakého většího nároku na postup, tedy tzv. accelerovaný postup v kariéře. 2) Policejní akademie ČR v Praze, kde můžeš získat titul Bac, Mgr. a pak doktorát (neznám zkratku). Obě školy za studium studentům velmi dobře platí (upozorňuji, že informace na internetu nejsou přesné), ubytování na koleji je zdarma a obědy velice levné. Po absolvování Policejní akademie budeš mít samozřejmě možnost accelerovaného (akcelerovaného) postupu, lepší výběr a lepší plat. Jestli tě škola "Ochrana osob a majetku" táhne, tak tam jdi, ale dopředu ti říkám, že to je škola k ničemu. Tihle kluci totiž nic neumějí. Pokud se chceš naučit rvát, tak jednoduše začni chodit na kickbox, thai-box a nebo judo. Jediný co totiž budeš moct dělat po absolvování této školy je to, že budeš moct dělat někde ochranku za pár "šušňů" a navíc bez nároku na rentu, která činí u řadového policisty kolem 10 000. Jestli ti mohu poradit: 1) Nikdy se nehlas k dopravní policii, protože se jednou může stát, že potkáš známého a budeš mu muset dát pokutu. 2) Pokud chceš zajímavé a velmi dobře placené zaměstnání, studuj kriminalogii. Kriminální policie je totiž státní tajná policie, která má hodně slušné pravomoce a narozdíl od ostatních, její příslušníci nemusí nosit uniformu a mají dobrá auta. Jinak chválím, práce ve státním sektoru má spoustu výhod. Nikdo tě nevyhodí, vysoký plat, v případě policisty vysoké renty, delší dovolená, zdarma rekreační střediska atd. Kdyby jsi se chtěl na cokoliv zeptat, ptej se. Jsem v kontaktu s bývalým šéfem pražské kriminálky, dále se státním zástupcem a znám pár lidí, kteří vystudovali buď VOŠ a nebo studují na Policejní akademii. Mimochodem, na VOŠ a Policejní akademii se už přes 6 let nedělají fyzické zkoušky, což, v případě že jsi tlustý, je pro tebe výhoda. Jen co dokončím střední, přihlásím se na Policejní akademii (v přijímacím řízení stačí projít všeobecným testem, který je velice jednoduchý) a když by to náhodou nevyšlo, přihlásím se na VOŠ a po jejím dokončení znovu na Policejní akademii, ale už jako příslušník policie ČR. Mimochodem, na Policejní akademii to funguje tak, že je 14 dní škola a 14 dní praxe. Jo a nakonec, protože jsi to třeba celé nečetl, tu školu ne. Mysli na budoucnost, nebudeš třeba chtít jít na VŠ a co pak budeš dělat? Nic.[/ QUOTE] ty si tam snad studoval... tak me pls vysvetli proc by se nedostal k policii kdyz tam maj jako pozadavak maturitni vysvetseni a tot vse ... mrkni se na jejich stranky a uvidis sam jake vzdelani ti staci abys mohl delat u Policie Cr ... 2- proc na ty skole maj jako hlavni obory Kriminalistyku a krimalogii... tahle skola zacina spolipracovat s ministerstvem obrany , takze to si myslim ze bude mit vetsi sanci se dostat k policii s touhle skolou... nez s maturitou treba s prumyslovky :D http://www.nabor.policie.cz/podminky.php a podle toho co pises policajni akademie je vlastne vysoka skola ne a on hleda maturitni obor pridavam odborne predmety na dalkovy obor ktrery sem zvolil... myslim ze jsou velice podobne tem na policajni akademii Odborné předměty Aplikovaná psychologie Technika administrativy Výpočetní technika Základy práva Kriminologie Kriminalistika Služební příprava Speciální tělesná výchova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Já teda mám v plánu se dostat na kriminálku.... me aky lakala policajni sluzba... Nejspis dopravka nebo celni sprava ... ale nebranil bych se ani Protidrogovemu a neobo jinym odvetvim ceske policie :D a kdyz ne k polisum tak k rychli zachrany sluzbe jako ridic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Přihlásit se k dopravní policii není zrovna dobrý nápad, protože stojíš jednou nohou v kriminálu. Představ si, že náhodou zastavíš nějakého svého známého a budeš mu muset dát pokutu. Kamarádit se už s tebou asi nebude :DJestli umíš řídit a baví tě rychlá jízda, tak záchranná služba je jasná volba. Můžeš jezdit jako prase a ještě za to budeš dobře ohodnocován :D Teďka jsem si všimnul, že bydlíš pár km ode mně. Neznáš náhodou Luboše Bareše? :D A co místní diskotéka, nechodíš na pravidelný "hadry" každou sobotu? leda ze by sme se nekde srovnali a co od nej vybral za rychlou jizdu mu vratil :D:D:D:D:D Mistni diskoteku znam velice dobre , obcas ji navstevuju ... ale ze by to byl kazdy vykend to nee ... Barese jednoho sem znal byl asi o dve tridy podemnou (Rtynska zakladka )ale to uz je nejakej patek co sem vysel zakladku ... Samozrejme ze ridim rad ... kdo ne ze a rychla jizda a tuningove srazy (moznost zasprintovat s ostatnima ) me proste laka... musim ale dodelat nastavbu aby me vubec vzali :) ... kdybych sek k dopravakum tak nekam hoodne daleko od Rtyne abych nikoho znameho nepotkal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Přihlásit se k dopravní policii není zrovna dobrý nápad, protože stojíš jednou nohou v kriminálu. Představ si, že náhodou zastavíš nějakého svého známého a budeš mu muset dát pokutu. Kamarádit se už s tebou asi nebude :DAsi mas spatne predstavy o tom, jak to v praxi funguje. V praxi znami a pribuzni policajtu, dostanou maximalne pusu a blahoprani ke stastne ceste.. Myslis, ze to nejde? Proc myslis, ze se jich da spousta uplatit (ano, jeste porad) a spousta zenskych je dokaze ukecat k tomu, "ze uz to priste neudelaji".. Never, ja znam zkusenosti znamych ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 To Lachtan: Tak 4 dioptrie zrovna nemám, ale mám 1 a 1,5.....Jinak nebojím se že bych se nedostal kam bych chtěl, kriminálka, pak bych chtěl do URNY:cheesygrin:, ale to asi nevíde:cry:....Jinak kontakty mám celkem taky, máti zná jednoho co je myslím zrovna u URNY a moc dobrej kámoš ma taky známeho do dělal u URNY, a co ještě vím tak pokud člověk není "blázen" tak se kní nedostane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Lachtan Můžu vědět odkad seš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Hmm, kapku z ruky, zlatá Ostrava:cheesygrin:...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 To Lachtan: Tak 4 dioptrie zrovna nemám, ale mám 1 a 1,5.....Jinak nebojím se že bych se nedostal kam bych chtěl, kriminálka, pak bych chtěl do URNY:cheesygrin:, ale to asi nevíde:cry:....Jinak kontakty mám celkem taky, máti zná jednoho co je myslím zrovna u URNY a moc dobrej kámoš ma taky známeho do dělal u URNY, a co ještě vím tak pokud člověk není "blázen" tak se kní nedostane..... k urne se vetsinou dostavaji prislusnici ceske armady tak na to muzes asi zapomenout a nebo se prihlasit k armade a pak treba po 15 letech sluzby k urne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Fenix: Víš docela mě udivuje, že se snažíš argumentovat s informacemi, kterým, jak se zdá, nerozumíš.Na náborových stránkách policie je sice napsáno "minimálně středoškolské vzdělání s maturitou", nicméně to neznamená, že po absolvování studia na střední škole a projití přijímacími testy se staneš příslušníkem policie ČR. Nejprve musíš dokončit půlroční VOŠ (vyšší odborná škola) - v ČR jsou tuším 3 - a až poté můžeš nastoupit do služby ve vybrané skupině - dopravní policie, městská policie... Školu, kam se hlasí Sheva, znám. Bydlím od ní pár km a zaručeně můžu potvrdit, že ta škola je k ničemu - hodí se maximálně jako minimální příprava na Policejní akademii ČR, toť vše. A o žádné šance dostat se k policii nejde. Pokud nemáš víc jak 4 dioptrie, extrémní nadměrnou tělesnou váhu a máš něco v hlavě (aspoň IQ 110), tak není co řešit. A ne, nestudoval jsem tam, nicméně plánuji studovat na Policejní akademii ČR k získání titulu Mgr. a následnému, samozřejmě s menším časovým zpožděním, zařazení do kriminální policie. Důvod proč jsem uvedl v mém příspěvku VOŠ a Policejní akademii je ten, že jsem mu chtěl vysvětlit to, že ta škola v Malých Svatoňovicích je k ničemu a že se příslušníkem policie ČR může stát tak jako tak. Proto je lepší, v případě že chce být dobrým kriminalistou, vystudovat nějaký jiný obor, který by značně rozšířil jeho vědomosti - jako například elektrotechnika. Tím čím skončím je to, že střední škola není dobrý základ pro práci ve státním sektoru. Ihned totiž můžeš zapomenout na nějaký rychlejší postup, takže můžeš počítat s tím, že z tebe pěkně dlouho bude "šlapka". Dělej si co chceš. Pokud chceš ale víc informací, takže se zeptej buď mě a nebo perryho, oba dva máme nějaké kontakty (jak mě bylo řečeno) a oba dva se chceme v budoucnu dostat do útvaru kriminální policie. Samozrejme ze vim o pul rocnim skoleni jak pises ... myslim ze ti za to i platej nejake kapesne kdyz pul roku delas tu skolu a nasledovne jdes pracovat k policii CR .. Skola na ktreou se hlasi Sheva ma vic oboru ...a bral bych ji spise jako gymnazium... priprava na vysokou skolu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Fenix: To není pravda, známý dělá v SZPV (dříve URNA jak mě ujistil perry), absolvoval průmyslovku obor elektrotechnika a jen chvíly byl policistou. To, že budeš v armádě ti žádnou výhodu nedává a navíc, určitě by jsi tam nechtěl. V armádě totiž nejsou tak "blbí" a o svoje místa se bojí, takže tě žádný vetší postup zaručeně nečeká. A ano, to kapesné činí 12 000 kč :D Ty woe ty mas znamy snad vsude:D:D:D ale vetsina tech co delaj v URNE jsou ti nejlepsi z nejlepsich a vetsi sance maj profesionalove kteri sou na to cviceni (jako treba armada ) asi tam neberou kazdeho (k urne) je to eletni jednotka a tak se to chtel napsat ... ... Podle me (kdyby meli k URNE prijmout 1cloveka a rozhodovalo by se mezi profesionalnim vojakem (vystudovana vojenska skola a nejaka doba u vojaku )a treba typkem s prumyslovkou co dela nejakej patek u policie CR koho myslis ze by si vybrali ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.