Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Smackdown vs raw 09


rytmy

Recommended Posts

Musíš mít dohromady určitej počet hvězdiček aby ses mohl stát NO1 uchazečem o titul. Hvězdičky získáváš podle výsledků zápasu, techniky v zápase a užívání zápasu diváků. Až toho budeš mít víc, tak se ti odemkne No1 contender match. Ten vyhraješ a můžeš vyzvat championa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HELE nekdo z CF mi rek at ti to vysvetlim (jelikoz to parim porad skoro jako lenny dissidii xD) po kazdym zapasu kterej v kariere hrajes dostanes nakonec hodnoceni zapasu podle poctu hvezdicek (cim vic hvezdicek tim lip) a kazdej zapas se ti hodnoti zvlast. Snaz se u kazdyho zapasu dat ihned na prvni pokus 5hvezdicek. kdyz das v hlavnim menu kariery vlevo takovej mobil (menuje se to current path). A nahore tam mas nejaky cislo vedle toho * need to advice (pocet hvezdicek kterej potrebujes abys mohl hrat no 1. contender match). Kdyz tedy budes mit dostatek * a das no 1 contender match a vyhrajes ho tak pak muzes soutezit o titul. Zapas o titul se da hrat pouze v specialnich areach jako je No Mercy Cyber Sunday No Way Out apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest /*B(L)ackFiRe*/

hlavne se hodnoti unava toho druheho a taky technika(na tu je nejlepsi rey misterio)potom daš " 1.contander match" a vyberes jednoho z tech co si s nima hral a pote je zaverecnej zapas a musis vyhrat a ziskat nejakej kufr.potom musis vyhrat s Jack London nebo tak nejak :bash: a musis vylest na žebřík a získat zlatej pas a tak to vyhrajes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest /*B(L)ackFiRe*/
Zkrátka nejlepší taktika je MLÁTIT MLÁTIT MLÁTIT!!!

ale hodnoti se i technika počet finisheru a singature movie....taky jake jsou zraneni soupeře a jestli si mu spusobil krvave zraneni..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu