Zachary Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 mam takovy mensi vetsi problem...jak uz jsem zde psal pada mi hodne a jeste vic aplikaci...prakticky vsechny:!: no tak jsem zkousel restore...:cry:ale rikalo to nejake errory ze nemam pripojeni na net nebo nejakou chbu Error message 5:? no tak jsem zkousel Jailbreak ale nejak mi to nevzalo firmware od Myschooa...asi protoze nebyl restore a tudiz to nemelo co jailbreakovat... ... jak mam tedy restorovat a pak nasledne jailbreakovat?:cheesygrin: EDIT:Tak jsem zkousel Update, i Restore znovu ale nic...porad keca neco o pripojeni...mam modem...myslite ze to mu vadi? -casem asi pripojim Wi-Fi...pujde to s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 jesi to chapu tak, itunes ti nahlasi ze mas k dyspozici fw 2.2.1 ? proc by nesel JB ? ja mam 2.2.1 s jb uplne v pohode, a jedou mi tam vsechny apps az na ty vyjimky v ppohode :) akorat ze ja mam 3g a ty 2g, takze nevim jak je to u tech 2gcek ale kdyz kouknes na cabels forum tak by tam mel byt navod b tak... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 udelej update na 2.2.1 a pak jb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 THX zkusim a napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Zkousel jsem razeny Uptade a i Restore znovu ale porad stejnej problem...hlasi ze neni pripojeni na internet...:cry: mam modem-muze to vadit?:? -jinak asi urcite pripojim Wi-Fi casem:) Jo a neslo by nejak updatovat nebo restorovat bez iTunes?...:D traba nahrat ten FW do iPhonu jinak a Pak uz jen Jailbreakovat???:? double post kvuli infu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Porad stejny velky problem, a to ze mi padaji skoro vsechny aplikace, zkousel jsem uvolnit pomoci iStat ale nic, zkousel jsem smazat aplikace ktere jsem nahral priblizne v case kdy to zacalo blbnout, nic... Mozna jestli by se nedalo neco udelat pres DiskAid nebo neco podobneho...kde jsou volne systemove soubory a neni to jako v iTunes... smazat pripsat, prosim HELP!:!: Poradte nekdo pls jak to mam Restorovat nebo alespon se zbavit tohohle!:arrow: Tripple post protoze uz jsem fakt bezmocnej a zoufalej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 takže pro shrnuti, když uděláš restore a hodiš tam FW 2.2.1, říkáš stejný problém jo ? Tohle ti dělá když máš phone JB nebo na základnim neJB FW ? Pokud už na JB mobulu, muže se stat někde cyba v JBkovani, me se to stalo kdyz sem JBkoval s quinckpwn poprvi od jednoho a pak sem udelal to stejny co ty tzn restore a jb ale tentokrat sem to stahoval uplne nekde jinde, nevim jak je to mozny ale pomohlo to, ackoliv mam ted problem ze mi obcas vypadne hra do SB a nvm z jakeho duvodu :) Jinak nevim už jak ti poradit, jesi ti to bude vypadavat i před JB na základnim FW běž to reklamovat, řekni jim že ti to pořád pada at se na to kouknou :) třeba to pomuže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 no tak je to jbnuty a nejde to praveze ani restorovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 stahni si normalne update z nejaky stranky a pak v iTunes az to budes chtit updatenout tak dej tam prochazet,vyber ten stahlej update a je to!k tomu iTunes na internet dostavat nemusis...a pak samo jillbreak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Popripade pripoj iP v DFU mode tam ti pak itunes nabidne jen restore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Cau zkus si stahnou tento program http://www.edisk.cz/stahni/12176/ZiPhoneWin-3.0.exe_18.74MB.html treba ti pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 po kazdy aplikaci, kterou nainstalujes, tak restartni iphone... a kdyz ti nejaka aplikace pada, pry mas taky restartnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Lukan: prilis nepomaha, iTunes mi ten iPhone proste nedetekuje ale rekne chybu no a te ZiPhone potrebuje mit iPhone detekovanej od iTunes... jinak mi zas sviti to USB to iTunes... to je myslim dobre... ale pak to musm zapinat pres QuickPWN a kdyz to znovu pripojim k iTunes(driv mi to takhle slo a fungovalo i nahravani novych aplikaci) tak to zase skoci tady do toho... Au!: jak to myslis? ja sem uz zkousel reset... SB i celyho iPhonu... a to bych musel kazdou aplikaci smazat a pak zase nahrat a vzdy resetovat celej iPhone?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 stahni si normalne update z nejaky stranky a pak v iTunes az to budes chtit updatenout tak dej tam prochazet,vyber ten stahlej update a je to!k tomu iTunes na internet dostavat nemusis...a pak samo jillbreak... Jinak ja sem zkousel restore z Myschooova FW a tam by se taky nemusel pripojovat ale proste mi to rekne nejakou chybu vetsinou tu s tim netem...:? Jinak mam stahnout jakej? 2.2.1? nebo nejakej jinej? kdyztak dejte pls nekdo odkaz:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 stahni fw klikni na restore a pritom drz shift pak vyber kde mas stahlej FW a uz to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.