Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problem s Restorem a Jailbreakem

Zachary

Recommended Posts

mam takovy mensi vetsi problem...jak uz jsem zde psal pada mi hodne a jeste vic aplikaci...prakticky vsechny:!:

no tak jsem zkousel restore...:cry:ale rikalo to nejake errory ze nemam pripojeni na net nebo nejakou chbu Error message 5:?

no tak jsem zkousel Jailbreak ale nejak mi to nevzalo firmware od Myschooa...asi protoze nebyl restore a tudiz to nemelo co jailbreakovat...

... jak mam tedy restorovat a pak nasledne jailbreakovat?:cheesygrin:

EDIT:Tak jsem zkousel Update, i Restore znovu ale nic...porad keca neco o pripojeni...mam modem...myslite ze to mu vadi?

-casem asi pripojim Wi-Fi...pujde to s tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jesi to chapu tak, itunes ti nahlasi ze mas k dyspozici fw 2.2.1 ? proc by nesel JB ? ja mam 2.2.1 s jb uplne v pohode, a jedou mi tam vsechny apps az na ty vyjimky v ppohode :)

akorat ze ja mam 3g a ty 2g, takze nevim jak je to u tech 2gcek ale kdyz kouknes na cabels forum tak by tam mel byt navod b tak... :)

Odkaz ke komentáři

Zkousel jsem razeny Uptade a i Restore znovu ale porad stejnej problem...hlasi ze neni pripojeni na internet...:cry:

mam modem-muze to vadit?:?

-jinak asi urcite pripojim Wi-Fi casem:)

Jo a neslo by nejak updatovat nebo restorovat bez iTunes?...:D

traba nahrat ten FW do iPhonu jinak a Pak uz jen Jailbreakovat???:?

double post kvuli infu

Odkaz ke komentáři

Porad stejny velky problem, a to ze mi padaji skoro vsechny aplikace, zkousel jsem uvolnit pomoci iStat ale nic, zkousel jsem smazat aplikace ktere jsem nahral priblizne v case kdy to zacalo blbnout, nic...

Mozna jestli by se nedalo neco udelat pres DiskAid nebo neco podobneho...kde jsou volne systemove soubory a neni to jako v iTunes... smazat pripsat, prosim HELP!:!:

Poradte nekdo pls jak to mam Restorovat nebo alespon se zbavit tohohle!:arrow:

Tripple post protoze uz jsem fakt bezmocnej a zoufalej...

Odkaz ke komentáři

takže pro shrnuti, když uděláš restore a hodiš tam FW 2.2.1, říkáš stejný problém jo ? Tohle ti dělá když máš phone JB nebo na základnim neJB FW ?

Pokud už na JB mobulu, muže se stat někde cyba v JBkovani, me se to stalo kdyz sem JBkoval s quinckpwn poprvi od jednoho a pak sem udelal to stejny co ty tzn restore a jb ale tentokrat sem to stahoval uplne nekde jinde, nevim jak je to mozny ale pomohlo to, ackoliv mam ted problem ze mi obcas vypadne hra do SB a nvm z jakeho duvodu :)

Jinak nevim už jak ti poradit, jesi ti to bude vypadavat i před JB na základnim FW běž to reklamovat, řekni jim že ti to pořád pada at se na to kouknou :) třeba to pomuže :D

Odkaz ke komentáři

Lukan: prilis nepomaha, iTunes mi ten iPhone proste nedetekuje ale rekne chybu no a te ZiPhone potrebuje mit iPhone detekovanej od iTunes... jinak mi zas sviti to USB to iTunes... to je myslim dobre... ale pak to musm zapinat pres QuickPWN a kdyz to znovu pripojim k iTunes(driv mi to takhle slo a fungovalo i nahravani novych aplikaci) tak to zase skoci tady do toho...

Au!: jak to myslis? ja sem uz zkousel reset... SB i celyho iPhonu... a to bych musel kazdou aplikaci smazat a pak zase nahrat a vzdy resetovat celej iPhone?...

Odkaz ke komentáři

stahni si normalne update z nejaky stranky a pak v iTunes az to budes chtit updatenout tak dej tam prochazet,vyber ten stahlej update a je to!k tomu iTunes na internet dostavat nemusis...a pak samo jillbreak...

Jinak ja sem zkousel restore z Myschooova FW a tam by se taky nemusel pripojovat ale proste mi to rekne nejakou chybu vetsinou tu s tim netem...:?

Jinak mam stahnout jakej? 2.2.1? nebo nejakej jinej? kdyztak dejte pls nekdo odkaz:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu