Zachary Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2009 mam takovy mensi vetsi problem...jak uz jsem zde psal pada mi hodne a jeste vic aplikaci...prakticky vsechny:!: no tak jsem zkousel restore...:cry:ale rikalo to nejake errory ze nemam pripojeni na net nebo nejakou chbu Error message 5:? no tak jsem zkousel Jailbreak ale nejak mi to nevzalo firmware od Myschooa...asi protoze nebyl restore a tudiz to nemelo co jailbreakovat... ... jak mam tedy restorovat a pak nasledne jailbreakovat?:cheesygrin: EDIT:Tak jsem zkousel Update, i Restore znovu ale nic...porad keca neco o pripojeni...mam modem...myslite ze to mu vadi? -casem asi pripojim Wi-Fi...pujde to s tim? Citovat
*Dave* Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2009 jesi to chapu tak, itunes ti nahlasi ze mas k dyspozici fw 2.2.1 ? proc by nesel JB ? ja mam 2.2.1 s jb uplne v pohode, a jedou mi tam vsechny apps az na ty vyjimky v ppohode :) akorat ze ja mam 3g a ty 2g, takze nevim jak je to u tech 2gcek ale kdyz kouknes na cabels forum tak by tam mel byt navod b tak... :) Citovat
au! Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2009 udelej update na 2.2.1 a pak jb.. Citovat
Zachary Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 12, 2009 Zkousel jsem razeny Uptade a i Restore znovu ale porad stejnej problem...hlasi ze neni pripojeni na internet...:cry: mam modem-muze to vadit?:? -jinak asi urcite pripojim Wi-Fi casem:) Jo a neslo by nejak updatovat nebo restorovat bez iTunes?...:D traba nahrat ten FW do iPhonu jinak a Pak uz jen Jailbreakovat???:? double post kvuli infu Citovat
Zachary Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 13, 2009 Porad stejny velky problem, a to ze mi padaji skoro vsechny aplikace, zkousel jsem uvolnit pomoci iStat ale nic, zkousel jsem smazat aplikace ktere jsem nahral priblizne v case kdy to zacalo blbnout, nic... Mozna jestli by se nedalo neco udelat pres DiskAid nebo neco podobneho...kde jsou volne systemove soubory a neni to jako v iTunes... smazat pripsat, prosim HELP!:!: Poradte nekdo pls jak to mam Restorovat nebo alespon se zbavit tohohle!:arrow: Tripple post protoze uz jsem fakt bezmocnej a zoufalej... Citovat
*Dave* Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2009 takže pro shrnuti, když uděláš restore a hodiš tam FW 2.2.1, říkáš stejný problém jo ? Tohle ti dělá když máš phone JB nebo na základnim neJB FW ? Pokud už na JB mobulu, muže se stat někde cyba v JBkovani, me se to stalo kdyz sem JBkoval s quinckpwn poprvi od jednoho a pak sem udelal to stejny co ty tzn restore a jb ale tentokrat sem to stahoval uplne nekde jinde, nevim jak je to mozny ale pomohlo to, ackoliv mam ted problem ze mi obcas vypadne hra do SB a nvm z jakeho duvodu :) Jinak nevim už jak ti poradit, jesi ti to bude vypadavat i před JB na základnim FW běž to reklamovat, řekni jim že ti to pořád pada at se na to kouknou :) třeba to pomuže :D Citovat
Zachary Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 no tak je to jbnuty a nejde to praveze ani restorovat... Citovat
Frozen Bee Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 stahni si normalne update z nejaky stranky a pak v iTunes az to budes chtit updatenout tak dej tam prochazet,vyber ten stahlej update a je to!k tomu iTunes na internet dostavat nemusis...a pak samo jillbreak... Citovat
^ToMmY^ Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 Popripade pripoj iP v DFU mode tam ti pak itunes nabidne jen restore.. Citovat
Lukan Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 Cau zkus si stahnou tento program http://www.edisk.cz/stahni/12176/ZiPhoneWin-3.0.exe_18.74MB.html treba ti pomuze Citovat
au! Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 po kazdy aplikaci, kterou nainstalujes, tak restartni iphone... a kdyz ti nejaka aplikace pada, pry mas taky restartnout. Citovat
Zachary Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 Lukan: prilis nepomaha, iTunes mi ten iPhone proste nedetekuje ale rekne chybu no a te ZiPhone potrebuje mit iPhone detekovanej od iTunes... jinak mi zas sviti to USB to iTunes... to je myslim dobre... ale pak to musm zapinat pres QuickPWN a kdyz to znovu pripojim k iTunes(driv mi to takhle slo a fungovalo i nahravani novych aplikaci) tak to zase skoci tady do toho... Au!: jak to myslis? ja sem uz zkousel reset... SB i celyho iPhonu... a to bych musel kazdou aplikaci smazat a pak zase nahrat a vzdy resetovat celej iPhone?... Citovat
Zachary Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 stahni si normalne update z nejaky stranky a pak v iTunes az to budes chtit updatenout tak dej tam prochazet,vyber ten stahlej update a je to!k tomu iTunes na internet dostavat nemusis...a pak samo jillbreak... Jinak ja sem zkousel restore z Myschooova FW a tam by se taky nemusel pripojovat ale proste mi to rekne nejakou chybu vetsinou tu s tim netem...:? Jinak mam stahnout jakej? 2.2.1? nebo nejakej jinej? kdyztak dejte pls nekdo odkaz:cheesygrin: Citovat
Mačo Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2009 stahni fw klikni na restore a pritom drz shift pak vyber kde mas stahlej FW a uz to pojede Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.