xetron Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Našel jsem nějake věci co mi převedou filmy ale nikdy ne do plneho rozlišeni a nevim na kolik nastavit hodnoty aby to jelo plynule atd. Pls pomozte [highlight=red:345e9db4c9]Díky moc[/highlight:345e9db4c9] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slipknotyk Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 skus Clone DVD Mobile..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 ok ale tušim že to neni full verze Nějaky freeware by to chtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 doporucuju Xvid to psp, umi snad jakejkoliv format videa prevest do plnyho rozliseni psp displaye. navod plus download vseho potrebnyho na tehle strance http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 doporucuju Xvid to psp, umi snad jakejkoliv format videa prevest do plnyho rozliseni psp displaye.navod plus download vseho potrebnyho na tehle strance http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030002 Krása Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 jen doporučuju radši nějakou starší verzi (4.0.4.9), poslední verze zatím blbě croppujou (pokud se nastaví fullscreen a ořez, tak to ořízne málo a film je trochu deformován) a taky konverze do PSP MP4 480 nějak blbla (ale to už by snad mohlo být opraveno, nevím). každopádně pokud to nebude chodit, tak jak má, jen aby jsi se nedivil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOS Odesláno Březen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2007 doporucuju Xvid to psp, umi snad jakejkoliv format videa prevest do plnyho rozliseni psp displaye.navod plus download vseho potrebnyho na tehle strance http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030002 Stáhnul jsem si ten program a nainstaloval vše potřebné, ale program překonvertuje zvlášť film a zvuk ale už to nespojí, nevíte někdo co stím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 holub Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ja používým super converter,převede vám film z hodně druhů formátu včetně dvd a vytvoři i nahled a uloží se do složky psp.Kromě mp4 do psp to umí další množsví výstupních kontejnerů,třeba 3gp ,3gpp ,a podbně,takže s nim možete delat i filmy do ipodů,mobilů a tak.?Možnost nastavení kavality,zvuku,kodeků je taky možný. a nejlepší je že je zadarmo.takže doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xetron
Našel jsem nějake věci co mi převedou filmy ale nikdy ne do plneho rozlišeni a nevim na kolik nastavit hodnoty aby to jelo plynule atd. Pls pomozte [highlight=red:345e9db4c9]Díky moc[/highlight:345e9db4c9]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts