Filip123 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 potřeboval bych poradit kde mam sehnat novou verzi updatu pro xbox na LIVE nechodim takže nevim jak na to verzi deshbordu mam 2.0.7363 nebo jak to je no a hlavně proč potřebuju ten update protože ho po mně vyžaduje ten novej Tom Clancy H.A.W.X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 hned na první straně :blink: http://console-forum.net/showthread.php?t=27134 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filip123 Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 tam už jsem se dival a tam je jen ten 2.0.7363 ja bych potřeboval ten nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Update co potrebuje ta hra by mel byt soucasti toho DVD , pak by to neslo vsem co nemaji net... Ja to tak vzdycky teda mel ze pri vlozeni disku , pokud tam byla nejaka nova verze updatu , tak mi to samo nabidlo update... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filip123 Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 jojo to je mi jasny ale u tehle hry mi to uděla jako že to chce update když dam jako že chci tak se tam něco dějě a potom tam vyskoči tabulka jako že to nejde přečist nebo co přitom dvdčko je dobře vypaleny a je to verze pro fw 1.5 tak fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Filip123
potřeboval bych poradit kde mam sehnat novou verzi updatu pro xbox na LIVE nechodim takže nevim jak na to verzi deshbordu mam 2.0.7363 nebo jak to je no a hlavně proč potřebuju ten update protože ho po mně vyžaduje ten novej Tom Clancy H.A.W.X
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.