Pechyk9 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Mám úkol ze slohu a jeho zadani zni takto: prisla za vami holcicka z 1. tridy, ktere se nechce chodit do skoly. Vysvetlete jí zpusobem primerenym jejimu veku, proc je to potreba. Kdo mně to napise a bude to za neco stat, dostane 500 crd a kdyz se mně to bude libit dostane i neco navic!!! Nepiste sem nejaky kravoviny. Slohovy utvar neni dany. (Jako kdybyste to povidali nebo tak nejak) Tak se snazte, at mate credity.:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Mám úkol ze slohu a jeho zadani zni takto: prisla za vami holcicka z 1. tridy, ktere se nechce chodit do skoly. Vysvetlete jí zpusobem primerenym jejimu veku, proc je to potreba.Kdo mně to napise a bude to za neco stat, dostane 500 crd a kdyz se mně to bude libit dostane i neco navic!!! Nepiste sem nejaky kravoviny. Slohovy utvar neni dany. Tak se snazte, at mate credity.:lol: Může to být i básnička ? Jestli jo, tak do toho du ;) BTW, jak dlouhá by měla být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Basnicka to byt nemuze, proste jako kdyby jsi to povidal to napis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ja bych ji rekl ze se uci kvuli sobe aby byla chytra a pak mela hodne prachu a ze v budoucnu po nich pujde kazdej tak at se ve skole snazi ,neco takovyho bych tam napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ja bych ji rekl ze se uci kvuli sobe aby byla chytra a pak mela hodne prachu a ze v budoucnu po nich pujde kazdej tak at se ve skole snazi ,neco takovyho bych tam napsal To ja taky zhruba vim, co tam napsat, ale mě slohy nebavej (a ani moc nejdou, obcas se neco povede)!!! :D Tak piste, piste!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 "Holčičko, ty nechceš chodit do školy? Pročpak? Máš recht, je to chujovina." Credity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 mne taky slohy nebavi takze je nepisu a tim padem mi ucitel dela carky za zapominani a pak poznamky podle toho kolik toho bude ale je to vpoho uz to nema kam psat takze poznamky nedava a ja ukoly nedelam a popsal uz tim celou stranku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Takže, jak bych ti to asi vysvětlil. Škola je pro život moc důležitá, ač se tim tam nechce chodit, časem si uvědomíš, že chodit do školy je potřeba. Třeba si ve škole najdeš nové kamarády a kamarádky, se kterými si budeš hrát a budete se navzájem navštěvovat. Navíc budete jezdit ze školou určitě na nějaké výlety, například do zoo podívat se na zvířátka, nebo pojedete na Školu v přírodě, kde se budete dopoledne učit a odpoledne hrát různé hry. Navíc když se budeš snažit a mít dobré výsledky, rodiče na tebou budou pyšní a máma s tátou ti třeba koupí nějakou panenku, nebo jinou hračku kterou máš ráda. Navíc když budeš mít dobré známky a učení ti půjde dobře, tak pak budeš mít dobrou práci, za které budeš dostávat pěkné peníze, a práce tě bude třeba i bavit.Uvidíš, že časem se budeš do školy i těšit. něco málo mě napadlo, ale je to docela blbý téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Jedy: psal jsem, at se sem nepisou kravoviny :dozey: a credity za tohle? :lol: One-Real: to je vyborny :!:, posilam 650 crd!!! Lachtan: no... je to kratky a spis to je o tom, co tam napsat. Ale aspon 150 crd poslu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 LOCK, prosim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.