Alert03 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Cau lidi , tak jsem dnes dohral halo wars a hleda nekoho kdo by dal multak? Jinak je to super hra , urcite nej strategie na xko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wellkey Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Ahoj všem - prosím o radu. Zakysnul jsem hned na začátku hry při umistování třetího nosorožce. Nevím jak ho tam dostat... cesta je zbořená po mostku který tam vede nepřejdou ani pěší jednotky... poradíte někdo? Je mi divný že nejde postavit letecká základna :-( Mám všechny upgrady... prostě nevim jak dál. Díky za radu PS: nepohrdnu ani linkem na návod... nikde jsem nic takovýho nenašel DÍKY VŠEM... JSEM FAKT LAMA :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 musíš ho transportovat... "šipkou" nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 vyvolas si krizovym ovladacem smerem nahoru nabidku akcí kde je i teleport jednotek. oznacis co chces teleportovat a kam , tot vse:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 jj , presne tak :) stejne jak pouzivas ty specialni zbrane velitelu tak je tam i transport... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Zdravim,je halo wars těžká hra? Teda třeba pro mě ,nikdy jsem strategie nehrál ale tuhle bych rád zkusil...co myslíte,nebudu v tom nějak plavat,má to cenu si jí pořizovat? A jak samotná hra,je zábavná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Si stahni demo a podle toho se rozhodni, ja na strategie taky nejsem, ale tohle me bavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal1468621266 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=halo+wars+walkthrough&aq=1 navod i s pohyblivyma obrazkama :-) Nekoukal jsem na to, jen vim, ze jsem stejnym zpusobem resil zakysy v Lego Indiana Jones ;-) tak snad to k necemu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.