Guest Anonymous Odesláno Duben 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2006 Tak by mě zajímalo... doufám, že i Vás, jaké kdo projel hry na PSP... já se přiznám, zatím ani jednu :oops: , PSP mám chvilku a pořád dokola střídam hry na kartě, jak na běžícim pásu :D snad brzo něco projedu :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2006 Já dohrál GTA příběhovou mysi a ještě pár postraních.V SSX on tour a Tony Hákovy mě taky chybí malinko úkolů!A taky jsem asi čtyřikrát projel film Spide-Man2 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Duben 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2006 GTA, NFS:MW, POP revelations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2006 Taky pařím Prynce ale ted jsem se celkem sekl a nebaví mě to...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2006 Taky pařím Prynce ale ted jsem se celkem sekl a nebaví mě to...:-( dej sem kašpárku..hodím ti ridge racera:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2006 Zejtra se na to tvrdě vrhnu a překonám to!!!Já si věřím a Ridge Racery jsem měl...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2006 Tak by mě zajímalo... doufám, že i Vás, jaké kdo projel hry na PSP... já se přiznám, zatím ani jednu :oops: , PSP mám chvilku a pořád dokola střídam hry na kartě, jak na běžícim pásu :D snad brzo něco projedu :twisted: Takze za prve jeden takovy thread tu uz je, priste hledej - http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=1257&start=30 a za druhe ze menis ty hry na karte jak na bezicim tak to je presne to o cem sem mluvil - pitomy ISO. Mate toho stahnuty tolik ze nevite co hrat driv a ani jednu hru nedohrajete a furt to menite. To je jeden z duvodu proc nesnasim ISO, nevedel bych co driv. Ja hraju origos a s timhle problemy nemam, vsechno si projedu a vsechno me bavi. Nic proti, jenom proti ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 Takze za prve jeden takovy thread tu uz je, priste hledej - http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=1257&start=30 Aha sorry :oops: EDIT: K těm ISUM... neřeknu kdyby jedna stála 200,- to bych klidně kupoval originál... ale 700-1500,- za jednu hru nedám :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 ja hram iso hry a urcite ich nestriedam ako na beziacom pase...presiel som: GTA, Medievil, Ridge Racer, Syphon Filter, Daxter, Burnout, Untold Legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 Takze za prve jeden takovy thread tu uz je, priste hledej - http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=1257&start=30 Aha sorry :oops: EDIT: K těm ISUM... neřeknu kdyby jedna stála 200,- to bych klidně kupoval originál... ale 700-1500,- za jednu hru nedám :x 200,- uz je fakt malo, to uz trochu prehanic (to bych dal za UMD film), 700-800,- je optimalni cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 Já dohrál King kong, Syphon Filter,Daxter, Burnout,Dead to Right,Harry Potter,Untold Legend,GTA:LCS,Mega Man X, Ridge racer, Socom US NAVY,... Momentálně zkouším 007:From Rusia .... takže problém co dřív u mě není, prostě,když zasednu k singlovce, tak se z karty smaže vtedy až poběží závěrečné titulky, s tím problém nemám.Jinak střídavě hraju PES 5, Tenis, Wipeout, SSX,NBA Street, ale to jsou sporty či závodní hry ty nepočítám....Ten kdo drtí origoš je jasné, že nemá co vymýšlet co si zahrát, když vlastní 3 hry, o to víc si toho váží ;) tím jsem nechtěl narážet na tebe primátore, ani se nechci pouštět do diskuzí ohledné origo - iso her, to už tu bylo řešeno snad tisíckrát, každý dle svého gusta a konec bez řečí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 From Russia With Love, Syphon Filter, Burnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 200,- uz je fakt malo, to uz trochu prehanic (to bych dal za UMD film), 700-800,- je optimalni cena No já myslím, že je jedna originálni hra... myslím výrobu - UMD, obal, Manuál a box... příjde tak na 100,- přece jen je to velkovýroba.. a kdyby jedna hra stála tak 200,- tak by se zvedl prodej her a i konzole PSP... aspon tak si to myslím :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 Dudis to by se možná zvedla prodejnost ale sony by na tom strašně prodělávala :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 Dudis to by se možná zvedla prodejnost ale sony by na tom strašně prodělávala :twisted: To je jedno... aspon by SONY udělala dobrý skutek :D stejně jsou podle mě milionáři :D no ale to je jedno... toto téma je o něčem jiném :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 GTA:LCS (pribehova linie), Daxter, Ridge Racer, Burnout, PES 5 hraju furt ale dohrat se snad ani neda nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2006 GTA:LCS(86%], NFS:MW, Burnout:Legends, Ridge Racer, Untold Legends:Brotherhood of the Blade Edit: + Daxter a syphon Filter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Duben 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2006 gta,ssx,tony hawk, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2006 mno já ještě neprojel ani jednu :oops: ale už se to blíží gta... pořád to střídám dokola.... ale těším se na star wars III :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2006 Tak jsem projel první hru Marvel Nemesis :) EDIT: Ted jd una Burnout Revenge... ne vlastně na Burnout Legends :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Květen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2006 to tu nikto nehral a nedohral Kao Challenge? Vyborna 3D plosinovka... teraz hram Daxtera, ale oproti Kao ten Daxter nejako rychlo odsypa (ubieha, plynie, mina sa) a ten Kao mi pripada akysi lepsi, hratelnejsi, zabavnejsi, putavejsi... Takze ja asi ako prvy som dohral toho Kao :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Květen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2006 Tak Kao som si ani nestiahol :) No, ale ked doporucujes, tak zaparim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2006 Co sem mel jako origos sem dohral. Od nejlepsi: 1.Untold Legedns - vrelo doporucuju RPG jak ma byt 2.Ridge Racer - dokonala grafika , ty slicky nemaj chybu 3.Star Wars BAttleFront2 - trochu skalmani , ale dalo se to 4.Dynasty Warriors - hrozně těžký 999. Need for Speed Underground RIVLAS: katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Květen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2006 Tak Kao som si ani nestiahol :) No, ale ked doporucujes, tak zaparim ak mas rad 3D plosinovky typu Rayman2 a pod., chod do toho... mna to dost drzalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2006 999. Need for Speed Underground RIVLAS: katastrofa Ani nahodou, pravej opak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.