Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s instalací Vist

Revan_

Otázka

Zdravím, nedávno sem si sehnal WS Vista Ultimate s tím, že konečně vyzkouším x64 verzi oken. Navíc jsem až dosud fungoval na XPčkách, takže jsem se těšil i na nový vzhled. Jenomže jsem se zasekl hned při prvních minutách instalace. Asi po 5 minutách čučení do monitoru, naslédneho vybrání jazyka a dalšího (už kratšího) čučení do monitoru mi instalace sdělila toto: "A required cd/dvd drive device driver is missing..." Z toho by se dalo pochopit, ře potřebuju ovladače k mechanice ne? Ale to se mi nějak nezdá.. Díval sem se různě na internetu, na mezinárodních forech, ale nic konkrétní sem vesměs nenašel. Kdosi radil, že pomůže přehození mechaniky z MASTER na SLAVE, to sem samozřejmě hned zkusil a nic. Kdyby mi nekdo byl schopný poradit, byl bych za to nesmírně vděčný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tim bych si nebyl tak jistej,ze Win 7 pomuze.Mozna nainstaluje ,ale s ovladaci bych si uz tak jistej nebyl.Ja jsem napriklad po instalaci Win 7 prave na ovladacich pohorel.A hlavne kdyz ovladace nebudou,tak je pravdepodobne ani nestahne ,protoze vetsina vyrobcu na Win 7 extra ovladace ke stazeni nenabizi.Po instalaci Vist 64 Bit jsem ani hledat ovladace nemusel,vsechny se bez problemu nainstalovali.Ale samo ,ze za pokus to mozna stoji.

Odkaz ke komentáři

• 0

1) precti si recenze, i tam mas jako + uvedeno velke mnozstvi ovladacu oproti Vistam :-)

2) funguje tam hodne ovladacu z Vist a dokonce i nejake z Windows XP (!)

.. me jede z Vist celkem kriticky ovladac - graficka karta.. pravda, neni to sice ono, nejede mi DirectX - hardwarova 3D akcelerace.. ale s tim nic nenadelam, kdyz k me dementni karte nejsou ovladace ani do Vist - uspech tedy je, ze to jede vubec nejak s tema ovladacema z XP.. jinak samozrejme defaultni VGA ovladace si na to Win 7 nasly samy, ale s tema z w XP to jede o krapet lepe.

Odkaz ke komentáři

• 0

Samo ,ze jsem na Win 7 zkousel i drivery co jsou pro XP nebo pro Visty.Ale jak jsem jiz psal ,tak jsem na tom pohorel,ani jedny mi to nevzalo.

Pravda je ,ze 64Bit mi slapou lip nez 32Bit.

Jak psal Anonymous zkus Win 7 treba Ti to pojede.

Ja jsem pohorel a ani me Win 7 nenadchli.

Ted mam v PC XP a na druhem disku Visty.A jsem max.spokojenej do XPcek instaluju jenom hry a Visty mam na vse ostatni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu