Radek007 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Ahoj... Při hraní NHL přes PSP on-line se mi hra rozjede a za chvilku mi to hlásí ,, waiting for user, hra mi spadne do exitu a napíše ,, A network error occurred. Cannot connect to other player. Přitom připojení 100%. Nevíš kde je chyba??? Díky za info.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 neni to tim že máš oRipovanou tu hru mě to dělá když chci hrát s Riplou hrou prosťě to spadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radek007 Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 neni to tim že máš oRipovanou tu hru mě to dělá když chci hrát s Riplou hrou prosťě to spadne Jo mám ji stáhlou z netu, není to orig.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Jo mám ji stáhlou z netu, není to orig.... Rip neznamená, že ji máš stáhlou z netu. Rip znamená, že jsou ze hry vystřihnuté třeba titulky, zvuky komentátora aj... snadněji žečeno u NHL ( pokud je tedy riplé ) neuslyšíš třeba křičet diváky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radek007 Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Rip neznamená, že ji máš stáhlou z netu. Rip znamená, že jsou ze hry vystřihnuté třeba titulky, zvuky komentátora aj... snadněji žečeno u NHL ( pokud je tedy riplé ) neuslyšíš třeba křičet diváky ;) OK, to znamená že ji nemám riplou, spíše si myslím jestli to nebude problém s verzí. S kámošem jsme jeli pár zápasu, máme oba dva stejnou hru. Ale když se mi přihlásí do hry třeba CAN nebo USA tak se mi to sekne stylem popsaným nahoře. Podle mě je rozdíl v Evropské a USA verzi, jinak si to neumím vysvětlit, připojení mám 100%...( router).....:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 OMG řekni kolik má ta tvoje verze MB. Non RIP má něco kolem GB. Rip má asi 200MB. A jestli chceš hrát Infra, tak hraj ISo a ne CSO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radek007 Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 OMG řekni kolik má ta tvoje verze MB. Non RIP má něco kolem GB. Rip má asi 200MB. A jestli chceš hrát Infra, tak hraj ISo a ne CSO 889MB:roll::roll::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 ta moje ma 1558Mb (ISO) plna a multak mi taky najede napiše mi to same myslim infrastructure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radek007 Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 ta moje ma 1558Mb (ISO) plna a multak mi taky najede napiše mi to same myslim infrastructure Tak to je docela divný...... Je tady vůbec někdo komu NHL 07 funguje???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 neni to třeba tim že nekdo to hraje s umd a nekdo s karty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Radek007
Ahoj...
Při hraní NHL přes PSP on-line se mi hra rozjede a za chvilku mi to hlásí ,, waiting for user, hra mi spadne do exitu a napíše ,, A network error occurred. Cannot connect to other player. Přitom připojení 100%. Nevíš kde je chyba??? Díky za info..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts