garlic Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Da se nekde koupit cerveny gamepad? Popr. kdyby ho nekdo prodaval, mel bych zajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 zatím ho myslím seženeš jen jako Xbox 360 Resident Evil 5 bundle, ale nevím to jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 brzy se ho nekdo bude chtit zbavit, vsad se, ale ne tady v cesku :idea::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martah Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Dneska jsem si ho mohl koupit ale kdyz jsem to videl v realu tak to neni moc hezky radsi jsem si vzal Xko v cerne s RE5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 garlic Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 kazdopadne kdyby ho nekdo chtel prodat, tak mam zajem.. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
garlic
Da se nekde koupit cerveny gamepad?
Popr. kdyby ho nekdo prodaval, mel bych zajem :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.