VR-Fist Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Skutecne tu tuhle bojovku nikdo nehraje nebo jsem jeji thread prehlidl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
___Turok___ Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Ale jo, zrovna dnes jsem si ji vyzvedl na poště, jako fanda série Mortal Kombat i Street Fighteru u mě takhle hra momentálně absolutně vítězí. Mám I Mortal Kombat DC Universe, ale úbytek násilí a DC postavy u toho dělají pouze obyčejnou komerční sr..ičku. Zatím jsem to hrál pouze dvě hodiny, ale je to mazec, už se těším, až to natrénuju s nějakou postavou a budu konkurenceschopnej i pro on-li hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remi Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 cau vim ze budu jak lama ale hral jsem tuto hru po netu a lidi maji uplne jine postavy nez ja v zakladu kde se pleas daji sehnat na dokup dikec:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.