hojoko Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2009 Chyba u vsech rozhodne neni, mne to normalne funguje - spis bude chyba mezi zidli a klavesnici :):):) Citovat
Cartman182 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2009 Proč kopíruješ Anyho post jako ?:D -> když jsi tak chytrej tak mi řekni proč mi to teda hází chybu ... Any - ještě.. já stahoval na Vistu ne na XP EDIT: už to jde, buď byli divný CD a nebo divně stažený (ale daemon mi to otevřel) Citovat
hojoko Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 prostě mi to připadalo vtipný,nic s ztoho nedělej....příště budu citovat Taky jsem potřeboval ophcrack šlo to v pohodě .....alfanumerický bomba 10min., ale diakritika nešla Citovat
hojoko Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 dnes sem zkusil NT password a vše je ok.doporučuje 9-10 hck Citovat
oZZe Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 XP LiveCD verze funguje bez problémů (vypáleno s PowerISO)....ale tak já užto mám dýl a muže bejt v chyba v nový verzi...ale pochybuju Citovat
Cartman182 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 Šak už sem psal že byli asi blbé CD - protože sem to vypaloval pak na RW stejný způsobem a jelo to normálně Citovat
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 Ještě sem to nezkoušel , protože sem nemocný a do školy jdu až po svátkách :) Jakmile vyzkouším hned dám vědět :) Citovat
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 Mě pomohl až ten NTpassword není to tak složitý jak se zdá,zkus si to na svém pc ,udělej si nějakej host účet, a dej si tam složitý heslo a natrenuj doma,návod je na str.1 neni to složitý Citovat
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 A nevadí že tam mám 3 účty už ? Pokud ne tak to zejtra zkusím na stolním :) Citovat
compvole Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 tak tohle jsme použily ve škole,zjistily sme heslo,a nainstalovaly si na PC COD4 a paříme při hodiinách :D Citovat
Cartman182 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 NO já to chcu jenom kvůli blbýmu flashplayerovi kterej nám tam nechtěj dát čurác* Citovat
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 ne to uvidíš kterej chceš otevřít,smazat,přejmenovat,vždycky to je pod číslem 1-x Citovat
hojoko Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2009 dej si tam svoje,a když se tam nedostane ,tak zkus se nabídnout a at ti nekoukaj na ruce....budeš za borce(anebo taky bude tušit odkud vítr fouka) ale nejdřív to natrenuj at umiš Citovat
sstepus Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2009 hm vipada to slusne ve skole mame pc a kdys chceme nainstalovat flash na youtubko tak to chce heslo admina tak nekdy o prestavce tam vlist a pustit pc a doufat ze na vsech je heslo stejny :D Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 Tak sem to zkusil a ve škole mají aji zaheslovanej BIOS :D Citovat
hojoko Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 Tak sem to zkusil a ve škole mají aji zaheslovanej BIOS :D ku.vy co? http://www.novinky.cz/internet-a-pc/190368-nejnebezpecnejsi-hesla-ktera-muzete-zadat-do-pocitace.html Bios má snad nejvic šestimísný heslo...hokus pokus nebo zkus tady http://mozektevidi.cz/navody_strana2.php Citovat
Sike Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 Hele ja to pouzil ve skole normalne se to tam spustilo ten openhack a vyjela tabulka tam byli ucty administratoru ale proste u kolonky password to meli prazdny ale oni tam heslo davaj videl jsem maj to asi 7 mistne :) mam tem jen nake cathe nebo hashe nebo cotoje :D pomozte mi stim :) Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 Tak to je mozne, ze pouzivaji diakritiku nebo jine znaky, neobsazene v rainbow table Ophcracku... Citovat
ondrejsetina Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2010 Děkuji . Program jsem měl . Nevěděl jsem k čemu je. Teď je mi to už jasné... Třeba to někdy vyzkouším.!!! Citovat
CyberLOL Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 A když chci rozlousknout heslo třeba od nějaké MMO gamesy ?? :roll: ... asi nic co ?? :cheesygrin: Citovat
Sike Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Mnohem lepší je použit toto : http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ Nemusíte pálit,ale stačí hodit na Flash Disk a nemusíte tahat zbytečných 400MB místo toho si stáhněte toto má to 3MB....Je to založeno na linuxu a láme to jakákoliv hesla z jakéhokoliv oken....od 95 až po Visty... Nejdříve se do toho než to pochopíte musíte trochu dostat.... :) Ale z mé vlastní zkušenosti mohu toto jen doporučit... S tímto 3mb prográmkem mužete hesla vytvořit,zrušit,změnit,přejmenovavat a mazat uživatele. K prvnímu příspěvku: 1.Je dobré uvest zdroj 2.Nepatří to vůbec do Tutoriálů ale spíše do PC software ! Prosimvas tohlento funguje? ja natom netu nemuzu najit kde seto stahne abych sito mohl dat natu flasku .. Pomuze mi nekdo? Kdyz seto povede odmena vsechny mi credits.. Citovat
pepinojablo Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Jak bylo řečeno výše stáhní si ophcrack vypal jako iso soubor na cd, popřípadě flasch, ale flešku musíš upravit na bootovaci na googlu toho jsou mraky http://ophcrack.sourceforge.net/download.php?type=livecd http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2007080038 Jo a nezapomenout,že ophcrack ve free verzi neumí speciální znaky Citovat
Sike Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 To uz jsme zkousel tady ve ksole na pc a nejde to proste to nevyplni hesla ale ja vim ze admin nema ty specialni znaky ma jen mala velka pismena a dve cisla nakonci a proste to nenajde neviplni to tam nic a to mi najede ta tabulka, jen ty hashe mito najde, pdole me to maj nak zabezpecene proto chci neco jineho nez je tenehle ophcrack.. Zajimalo by me to z flesky jak na prvni strance psal NILE.. Jde mi oto abych proste administratorske heslo neporusil jen ho chci zistit nechci proste vymazat to heslo co tam ma administrator jen chci proste ho videt a pak ho pouzivat aby on neprisel jakoby nato, kdybych mu to vymazal tak to pozna a to nechci, neznate nejaky zpusob? Citovat
pepinojablo Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 Tak to jeďině ophcrack, ale pokud chceš taky máš návod na offline nt..http://www.911cd.net/forums//index.php?showtopic=21883 Je to sice anglicky, ale nic složitého Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.